Apa Nova Bucuresti consiliaza gratuit proprietarii de imobile pentru montarea clapetelor anti-refulare

Apa Nova Bucuresti consiliaza gratuit proprietarii de imobile pentru montarea clapetelor anti-refulare

Pentru a preintampina astfel de probleme, Apa Nova Bucuresti deruleaza un program gratuit de consiliere a proprietarilor de imobile pentru montarea corecta a acestor dispozitive.

acum 42 luni (13 Oct 2016)

Pentru a preintampina astfel de probleme, Apa Nova Bucuresti deruleaza un program gratuit de consiliere a proprietarilor de imobile pentru montarea corecta a acestor dispozitive. Compania care se ocupa de infrastructura de canalizare a Bucurestiului, Apa Nova, subliniaza ca la ultima ploaie puternica s-a intervenit in aproximativ 20 de imobile pentru a evacua apa din subsolurile acestora.

"Este in sarcina proprietarilor, inca de la faza de proiectare a cladirii sa ia in calcul pozitia cladirii fata de reteaua publica de canalizare si sa prevada instalarea acestor clapete. Potrivit companiei, acumularile de apa de pe carosabil si trotuare s-au redus substantial, ca urmare a investitiilor in modernizarea si intretinerea sistemului de canalizare, dar si a cuatarii casetei de sub Dambovita.

"La preluarea de catre Apa Nova Bucuresti, aceasta nu mai avusese parte de lucrari de intretinere din 1990, fapt ce i-a redus capacitatea la 47%. Dupa curatarea de catre Apa Nova, caseta a permis tranzitarea unor volume de apa echivalente cu volumul Lacului Morii (in august 2015), la debite similare cu cele ale Oltului", arata Apa Nova Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro