Apa cu ghimbir te protejeaza de cancer

Apa cu ghimbir te protejeaza de cancer

Ai nevoie de un litru de apa, o bucata de ghimbir de maxim 3 centimetri, 2 lamai si poti sa adaugi optional si 2 linguri de miere naturala de albine.

acum 35 luni (7 Nov 2017)

Daca faci parte din categoria persoanelor ce nu beau nici macar 3 pahare de apa pe zi, alege sa consumi apa cu ghimbir. Consumul regulat de apa cu ghimbir te va ajuta sa elimini toxinele din organism, sa tii senzatia de foame sub control si mai ales sa iti intaresti imunitatea, mai ales acum in pragul anotimpului rece.

Tine cont de faptul ca infuzia cu ghimbir va contribui substantial la procesul de ardere a grasimilor de la nivelul taliei, soldurilor si coapselor.

Ai nevoie de un litru de apa, o bucata de ghimbir de maxim 3 centimetri, 2 lamai si poti sa adaugi optional si 2 linguri de miere naturala de albine. Strecoara infuzia, adauga zeama de la cele doua lamai si consum-o pe parcursul intregii zile.

Afla care este cel mai bun suc in functie de afectiune AICI Cel mai puternic antioxidant

Consumul regulat de ghimbir te va ajuta sa combati actiunea radicalilor liberi si te va proteja de dezvoltarea celulelor canceroase.

Pe langa acest aspect, apa cu ghimbir te va proteja si de efectele colesterolului rau si in acelasi timp va contribui al imbunatatirea circulatiei sangvine.

Un alt avantaj al consumului apei cu ghimbir este acela ca este un bun stimulator digestiv si combate retentia de apa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro