AnveloSHOP reduce preturile la sute de anvelope de vara

AnveloSHOP reduce preturile la sute de anvelope de vara

Cateva avantaje oferite de anvelopele de vara, comparativ cu anvelopele de iarna: o Constructia anvelopelor de vara (mai exact, carcasa interioara, tipul de cauciuc, banda de rulare) permite rularea cu maxima eficienta in conditii de sezon estival (temperaturi ridicate, carosabil de regula uscat). De asemenea, canelurile largi de pe banda de rulare permit anvelopelor de vara sa combata cu eficienta fenomenul de acvaplanare in conditii de ploaie si averse, specifice sezonului cald.

acum 90 luni (9 Jun 2016)

Cateva avantaje oferite de anvelopele de vara, comparativ cu anvelopele de iarna:

o Constructia anvelopelor de vara (mai exact, carcasa interioara, tipul de cauciuc, banda de rulare) permite rularea cu maxima eficienta in conditii de sezon estival (temperaturi ridicate, carosabil de regula uscat).

De asemenea, canelurile largi de pe banda de rulare permit anvelopelor de vara sa combata cu eficienta fenomenul de acvaplanare in conditii de ploaie si averse, specifice sezonului cald.

Evident, echipandu-va autoturismul cu anvelope de vara, veti putea "odihni" anvelopele de iarna, avandu-le astfel disponibile si "in forma" pe acestea, pentru a le putea utiliza mai multe sezoane de iarna. Dupa cum probabil stiti, profilul mai agresiv al anvelopelor de iarna cauzeaza de regula mai mult zgomot si ofera o calatorie putin mai neconfortabila. Banda de rulare a anvelopelor de vara are un design mai lin, ce permite o rulare linistita si confortabila, de apreciat in special in calatoriile lungi, de vacanta. Performantele acestora devin indoielnice dupa un anumit punct (sau sunt chiar de la inceput), fapt care reprezinta un veritabil pericol, atat pentru sofer si pasageri cat si pentru ceilalti participanti la trafic sau pietoni.

Daca nu sunteti inca hotarat in privinta alegerii unui profil de anvelope de vara, AnveloSHOP.ro si AnvelopeMAG.ro va fac cateva recomandari performante si avantajoase:

Anvelope cu un raport foarte bun intre calitate si pret

Anvelope DIPLOMAT: produse in Europa de catre cei de la Goodyear, anvelopele Diplomat ofera un raport excelent calitate/pret. Astfel, acestea sunt produse in fabricile Goodyear din Europa (Germania, Franta, Polonia) si beneficiaza de toate caracteristicile de calitate gasite la toate anvelopele produse de concernul Dunlop-Goodyear.

Anvelope KINGSTAR: anvelope produse de sud-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro