Anveloparea termica a blocurilor din Sectorul 4 incalzeste conturile unor penali. Piedone a pierdut Primaria, firmele lui preferate castiga in continuare

Aceasta a fost directoare adjuncta a Agentiei Nationale pentru Locuinte si sefa de proiect la CNADNR, dar si condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru falsificarea de documente in scopul obtinerii de fonduri europene.

acum 75 luni (10 Jan 2017)

Reabilitarea termica a blocurilor comuniste reprezinta o mana cereasca si pentru firme abonate la bani publici, si pentru primarii care se lauda cu lucrarile. In Sectorul 4, numai contractul pentru documentatia care sta la baza lucrarilor a costat 47,6 milioane de lei (aproape 11 milioane de euro) pentru peste o suta de blocuri.

Oficial, vraful de hartii se numeste "docu-mentatie tehnico-economica pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din sector". Aceasta a fost directoare adjuncta a Agentiei Nationale pentru Locuinte si sefa de proiect la CNADNR, dar si condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru falsificarea de documente in scopul obtinerii de fonduri europene.

Licitatie inceputa de Piedone, finalizata de Baluta

In aprilie 2015, Primaria Sector 4 a anuntat ca organizeaza o licitatie publica pentru realizarea documentatiei tehnico-economice pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din sector.

Cititi textul integral in editia print de miercuri a ziarului Romania Libera pe care o gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro