Anuntul Telefonic - Ziarul cu 5.000.000 de autori

Anuntul Telefonic - Ziarul cu 5.000.000 de autori

Orasul fusese din timp avizat, prin zeci de mii de afise, de viitoarea lansare, de sistemul de functionare si, evident, de numerele de telefon care preluau anunturi. - Taxele si impozitele achitate complet si punctual - Inovatii, imbunatatiri continue, decizii rapide si intuirea viitorului - O echipa de oameni capabili si devotati ziarului.

acum 80 luni (9 Jun 2015)

Numarul de pagini dedicate acestei rubrici era limitat, statul la coada era inevitabil, iar anunturile erau cenzurate.

Primul numar din Anuntul Telefonic a aparut pe 7 iunie 1990 si a optat de la bun inceput sa fie ziarul ...celor vii. Ca dovada, unul din anunturile de inceput: "Schimb loc de veci, contra televizor color".

Ideea ziarului de a publica anunturi preluate telefonic non-stop a prins foarte repede.

Orasul fusese din timp avizat, prin zeci de mii de afise, de viitoarea lansare, de sistemul de functionare si, evident, de numerele de telefon care preluau anunturi.

In componenta redactiei, la acea vreme, au fost oameni cu idei multe si inspirate (Eugen Andreescu, Make, Eugen Nastasel, s.a )

La ora 11:00 editia online

Daca pana in 1996, editia tiparita era citita preponderent in Bucuresti, avantajele internetului ne-au convins sa publicam replica ziarului tiparit si in forma online (www.anuntul.ro). Scaderea tirajului a fost compensata de marirea spectaculoasa a numarului de cititori nu numai din Romania ci si de pretutindeni.

Anuntul Telefonic are astazi 1.000.000 de cititori unici lunar.

"Anunturile publicitare sunt partea cea mai sincera dintr-un ziar" (Thomas Jefferson)

Anuntul ca forma de publicitate a existat dintotdeauna.

Azi: prin televiziune, internet, telefon, o comunicare libera si fara frontiere.

Fiecare anunt are un autor anonim "un scriitor de anunturi ", care, in 15 cuvinte isi construieste (mai inspirat sau nu) mesajul pe care vrea sa il faca public.

Anuntul Telefonic face posibil ca, din cele cateva milioane de anunturi publicate timp de un sfert de secol, sa se reconstituie o istorie reala a unei epoci.

Anuntul Telefonic este un brand romanesc cu o vechime de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro