ANUNT OFICIAL, dupa ce ROBERT TURCESCU a dezvaluit ca este ofiter sub acoperire

ANUNT OFICIAL, dupa ce ROBERT TURCESCU a dezvaluit ca este ofiter sub acoperire

Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care ramane marturisirea lui Robert Turcescu pana la proba contrarie.", se arata in punctul de vedere al celor de la B1 TV, scrie paginademedia.ro.

acum 115 luni (23 Sep 2014)

"Am luat cunostinta, odata cu telespectatorii nostri, de marturisirea facuta de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiter sub acoperire. Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care ramane marturisirea lui Robert Turcescu pana la proba contrarie.", se arata in punctul de vedere al celor de la B1 TV, scrie paginademedia.ro.

In acest sens, in mod evident, activitatea sa de ofiter sub acoperire este incompatibila cu cea de jurnalist. Daca informatiile prezentate se confirma, Robert Turcescu se afla in situatia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnalistilor, postura care este inacceptabila din punctul nostru de vedere. Este optiunea sa, asa cum si subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii realizate la B1 TV au fost tot alegerea lui Robert Turcescu, se mai arata in comunicatul B1 TV. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro