Antreprenorul clujean care ofera burse absolventilor de BAC care nu au luat 10: "Atitudinea fata de invatare si cariera este cea care conteaza cu adevarat"

Antreprenorul clujean care ofera burse absolventilor de BAC care nu au luat 10:

Studiu din 2016: "72% dintre companii au dificultati in a-si gasi angajati" Ca sa-i incurajeze pe absolventii de liceu sa continue sa se dezvolte, Calin Biris si alti 6 antreprenori si traineri cunoscuti au hotarat sa le dea o mana de ajutor prin oferirea de 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business si dezvoltare personala. Ce spun alti traineri implicati in proiect "Este important sa respecti scoala si sa te straduiesti sa obtii nota 10, dar este esential sa onorezi viata si sa ai atitudinea de nota 10", e de parere Eliade Rotariu (foto stanga jos, credit foto: platforma#nuamfostde10.ro), trainer in cadrul #nuamfostde10, senior consultant, trainer - director general De KLAUSEN "Am fost plecat din Romania crezand ca aici nu se poate. A lucrat ca director de Marketing la doua dintre cele mai mari platforme online romanesti, Trilulilu si Zonga, iar acum este Senior Partner in agentia Loopaa Marcom din Cluj-Napoca, fondator si trainer al platformei de invatare online - Online Mastery, cel mai complex curs de marketing online de la A la Z din Romania, si creatorul singurei Agende de Marketing Online din Romania.

acum 83 luni (11 Jul 2017)

Presiunea de a fi mai buni ca ceilalti pe termen scurt, sa fim de 10, trebuie sa fie inlocuita cu dorinta de a deveni profesionisti performanti, cu rezultate practice. Este excelent sa iei nota maxima, notele sunt importante pentru autoevaluare si admitere la studii superioare, insa ce conteaza cel mai mult este dorinta de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie.

Prin proiectul #nuamfostde10 doresc sa transmit un mesaj tinerilor absolventi si Ministerului Educatiei: ne dorim profesionisti bine pregatiti, care raman in tara si care iubesc educatia pe termen lung" spune Calin Biris, initiatorul proiectului, intr-un comunicat.

Imagine de pe platforma initiata de Calin Biris FOTO: platforma#nuamfostde10.ro

Intrebat de "Adevarul" cum s-a nascut ideea acestui proiect, Calin ne-a spus ca a fost mereu adeptul dobandirii de aptitudini practice in schimbul invatarii pe termen scurt, doar pentru obtinerea de note si ca, din pacate, diplomele nu mai garanteaza calitatea unui absolvent.

"Ca si antreprenor am evaluat multi tineri si ce a cantarit cel mai mult in angajarea lor a fost atitudinea si dorinta de perfectionare si invatare continua. Impreuna cu alti 6 traineri recunoscuti la nivel national si international am creat aceasta platforma pentru a transmite un mesaj absolventilor: indiferent de nota de la BAC, atitudinea fata de invatare si cariera este cea care conteaza cu adevarat", continua acesta.

Conditii

Cei interesati se pot inscrie daca indeplineasc doua conditii: sa fi dat BAC-ul in 2017 si sa aiba media identica cu cea a trainerului pentru cursul caruia doreste sa aplice - adica una din mediile 8, 8,06, 8,33, 9,25, 9,39 si 9,86.

Detalii legat de medii si cursuri se gasesc pe platforma.

Aceste cursuri se desfasoara online, pe platforme care se acceseaza, oricand si de oriunde, pe baza de utilizator si parola.

Studiu din 2016: "72% dintre companii au dificulta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro