Antrenorul campionilor de la sat: "Alimentatia acestor copii e mult mai sanatoasa decat a celor de la oras, carora eu le spun "

Antrenorul campionilor de la sat:

Dupa cativa ani de munca la Ardud, Tudor Barbul a confirmat din nou flerul de antrenor de campioni si l-a descoperit pe cel mai bun produs de la momentul actual din scoala sa de lupte. Pentru ca in patru ani, el a ajuns sa invinga sportivi care fac de noua-zece ani lupte si sa ii depaseasca si asta mult se datoreaza faptului ca traieste la tara, ca mai pune mana pe o lopata, pe o sapa, mama, tata il mai duc la fan. Alimentatia lor este mult mai sanatoasa decat a celor de la oras, carora eu le spun , cu chipsurile in geanta si cu tot felul de dulciuri, lucru pe care nu l-am intalnit aici si pe care l-am si interzis, de altfel.

acum 49 luni (28 Jan 2017)

Tudor Barbul a intrat in contact cu lumea luptelor inca din anul 1975 si este unul dintre antrenorii de campioni. Dupa ce in orasul Satu Mare pur si simplu nu a mai gasit tineri dornici sa practice luptele, Barbul a decis sa mute clubul sportiv la tara, acolo unde a avut o surpriza foarte placuta din acest punct de vedere, chiar daca a trebuit sa dea confortul unei sali moderne de antrenament pe conditiile dintr-o veche scoala.

"Suntem de noua ani in aceasta sala, ne-am mutat pentru ca in oras selectia a fost foarte greu de realizat, copiii nu mai veneau la antrenament. Asa a si fost, am dat peste niste copii, fara sa fac un minut de selectie, fara sa ma duc la o scoala sa fac selectie.

Localitatea Madaras, unde s-a mutat Clubul Sportiv Cetate Heracle Ardud, este la 10 kilometri de municipiul Satu Mare si este un sat de langa micul oras Ardud. Autoritatile de aici au fost deschise pentru primirea unui astfel de club, mai ales ca experienta anterioara a antrenorului garanta pregatirea unor campioni. Dupa cativa ani de munca la Ardud, Tudor Barbul a confirmat din nou flerul de antrenor de campioni si l-a descoperit pe cel mai bun produs de la momentul actual din scoala sa de lupte.

"Lenard Berei este vicecampion european la varsta de 18 ani, este campion balcanic, este campion la olimpiada tineretului. Pentru ca in patru ani, el a ajuns sa invinga sportivi care fac de noua-zece ani lupte si sa ii depaseasca si asta mult se datoreaza faptului ca traieste la tara, ca mai pune mana pe o lopata, pe o sapa, mama, tata il mai duc la fan. Ei cand vin la selectie sunt mult mai bine pregatiti fizic, mult mai indemanatici si nu mai vorbim de starea lor de sanatate, care e mult mai buna. Alimentatia lor este mult mai sanatoasa decat a celor de la oras, carora eu le spun , cu chipsurile in geanta si cu tot felul de dulciuri, lucru pe care nu l-am intalnit aici si pe care l-am si interzis, de altfel. As... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro