Antrenoarea Mariana Bitang, surprinsa dand cu mopul la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj

Antrenoarea Mariana Bitang, surprinsa dand cu mopul la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj

Campionatele Europene de Gimnastica se desfasoara in salile Polivalenta A - sala mare unde au loc competitiile, si mai multe sali de antrenament - Polivalenta B ( o sala mai mica aflata in aceeasi cladire), "Horia Demian", "Gheorghe Roman" si Sala LPS.

acum 28 luni (20 Apr 2017)

"Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizata pentru sportivi. Gimnastica cu glorie si raze de lumina pentru Mariana nu inseamna doar glamour, ci deseori si ravna de tip low cost. Jur ca ma inclin fara alte cuvinte!", a scris jurnalistul Dorin Choitea explicand poza pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Mariana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de Gimnastica, fiind chiar coordonatoarea proiectului.

Astfel arata Sala Polivalenta A - unde se desfasoara competitiile. Exista diferente fata de sala in care a fost surprinsa Mariana Bitang. La intrebarea "Dar mi se pare mie sau cam ploua in sala aia noua si frumoasa?", jurnalistul a raspuns: "Ploua".

Campionatele Europene de Gimnastica se desfasoara in salile Polivalenta A - sala mare unde au loc competitiile, si mai multe sali de antrenament - Polivalenta B ( o sala mai mica aflata in aceeasi cladire), "Horia Demian", "Gheorghe Roman" si Sala LPS. Intr-o sala de incalzire mica, Polivalenta B, a fost o mica infiltratie intr-un colt, din cauza precipitatiilor. Problema a fost rezolvata rapid de firma constructoare si nu a perturbat antrenamentul gimnastelor.

Sala Polivalenta B - o sala mai mica folosita la antrenamente. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro