Antrenoarea echipei de Fed Cup a Germaniei se iubeste cu unul dintre cei mai controversati oameni ai planetei

Antrenoarea echipei de Fed Cup a Germaniei se iubeste cu unul dintre cei mai controversati oameni ai planetei

La putin timp de la numirea sa, Muller a inlocuit sapte din zece membri ai consiliului director de la Volkswagen, decizie care i-a adus laude dar si critici, facand din el un personaj controversat in toata lumea si mai ales in lumea auto.

acum 89 luni (16 Apr 2016)

Barbara (43 de ani) a fost o jucatoare de nivel mediu, facand parte din aceeasi generatie cu Steffi Graf, dar la mare distanta de performantele acesteia.

In plan personal, Barbara, traieste acum o poveste de dragoste cu Matthias Muller, socotit in acest moment unul dintre cei mai importanti oameni ai planetei. De ce e neamtul de 63 de ani atat de important? Pentru ca este CEO la Volkswagen, fiind adus in aceasta functie dupa ce constructorul german a fost lovit de scandalul emisiilor de gaze la diferite modele de autovehicule.

La putin timp de la numirea sa, Muller a inlocuit sapte din zece membri ai consiliului director de la Volkswagen, decizie care i-a adus laude dar si critici, facand din el un personaj controversat in toata lumea si mai ales in lumea auto. Muller trebuie sa gestioneze cel mai greu moment din istoria constructorului german, care este asaltat cu o o serie intreaga de procese si evident cereri de despagubire.

Barbara Ritnner, cea care taie si spanzura la echipa de Fed Cup a Germaniei, este impreuna cu Matthias Muller de anul trecut, ei cunoscandu-se la un eveniment monden. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro