Antena 1, amendata de CNA pentru o emisiune cu copii "de o perversitate monstruoasa"

Antena 1, amendata de CNA pentru o emisiune cu copii

In show-ul prezentat de cantaretul Dan Bittman au fost invitati Rocsana Marcu, alaturi de cele doua fetite ale sale de 10 si 6 ani, Dinu Iancu Salajanu, impreuna cu fiu sau (7 ani), si Daniel Buzdugan, insotit de fiica sa (9 ani).

acum 77 luni (30 Jan 2018)

CNA a sanctionat cu 10.000 de lei postul Antena 1 pentru emisiunea "Aici eu sunt vedeta" in care a fost incalcat articolul din Legea Audiovizualului privind protectia minorilor, potrivit News.ro.

"Nu cred sau nu-mi aduc aminte sa fi vazut o perversitate mai mare ca asta intr-o emisiune de televiziune in Romania. (...) Sa folosesti afirmatiile unui copil pentru ca dupa aceea in platou sa faci glumite despre tampoane, despre fluturasi... Eu sunt socat", a declarat membrul CNA Radu Herjeu, citat de News.ro.

In show-ul prezentat de cantaretul Dan Bittman au fost invitati Rocsana Marcu, alaturi de cele doua fetite ale sale de 10 si 6 ani, Dinu Iancu Salajanu, impreuna cu fiu sau (7 ani), si Daniel Buzdugan, insotit de fiica sa (9 ani). Editia a fost marcata de o serie de glume sexuale, fapt ce i-a indignat pe membrii CNA.

Potrivit Paginademedia.ro, orintre derapajele inregistrate in emisiune se numara faptul ca la intrebarea "ce lucruri ciudate face mami cand e acasa?", adresata fetitelor Roxanei Marcu, copilele au avut ca variante de raspuns:

1.

La o alta proba, tot Paginademedia.ro scrie ca parintii trebuiau sa ghiceasca despre ce vorbesc copiii pe o inregistrare realizata anterior. Iata despre ce vorbeau fetele Rocsanei Marcu: "Mami crede despre ei ca sunt mari (...) ca aduc foarte multa audienta si ca multi oameni se uita la ea ca are chestiile alea mari.

Membrul CNA Radu Herjeu a propus o sanctiune mai dura pentru Antena 1, respectiv 20.000 de lei, insa aceasta nu a trecut de vot. Amenda de 10.000 de lei a fost propusa de Monica Gubernat.

Norina Ionescu, reprezentanta Antenei 1 la CNA, s-a aparat precizand ca micutii sunt foarte sinceri si uneori interpreteaza unele lucruri in maniere indecente. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro