Antena 1 a anuntat cine vor fi membrii juriului "Bravo, Romania!", o emisiune de divertisment in scop caritabil

Antena 1 a anuntat cine vor fi membrii juriului

Faptul ca acestia sunt oameni care nu au absolut nicio legatura cu scena - intre ei ar putea fi o ruda de-a mea, un prieten sau un coleg de munca - face ca totul sa devina foarte interesant: pret de cateva minute ei devin oameni de scena, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor", a mai adaugat realizatorul matinalului de la Antena 1. Razvan si Dani, susotind FOTO Diana Oros/Antena 1 Razvan Simion, despre "Bravo, Romania!": "Am vazut mai multa pofta de cantat decat la multi artisti" La randul lui, Razvan Simion spune: "Am vazut mai multa pofta de cantat decat la multi artisti, povesti de Oscar si n-am crezut ca oamenii cu functii mari in companiile lor se pot simti atat de bine pe o scena.

acum 99 luni (1 Mar 2016)

Mirabela Dauer, Mihai Petre, Razvan Simion si Dani Otil vor evalua performantele concurentilor care lupta pentru o cauza nobila. Mai exact, oameni care activeaza in diverse domenii, de la corporatisti la taximetristi sau IT-isti, vor arata cat de talentati sunt si cat de bine se descurca atunci cand au de pus in scena un musical. Fiecare echipa se va pregati intens cu specialisti in domeniu si vor pune in scena musicaluri spectaculoase, care ii vor scoate din sfera lor de activitate zilnica. Dani Otil, despre "Bravo, Romania!": "Pentru noi este uimitor" Daca pana acum au fost prezentatori, producatori sau concurenti, dupa ani de televiziune Razvan si Dani se afla pentru prima oara in postrura de membri ai unui juriu. "Dupa ani in care am fost de obicei prezentatori si ne-am intrebat cum e sa fii in juriu, in sfarsit anul acesta ni se raspunde la intrebare", a precizat Dani Otil. "Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea fata de concurenti e mult mai mare. Faptul ca acestia sunt oameni care nu au absolut nicio legatura cu scena - intre ei ar putea fi o ruda de-a mea, un prieten sau un coleg de munca - face ca totul sa devina foarte interesant: pret de cateva minute ei devin oameni de scena, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor", a mai adaugat realizatorul matinalului de la Antena 1.

Razvan si Dani, susotind FOTO Diana Oros/Antena 1 Razvan Simion, despre "Bravo, Romania!": "Am vazut mai multa pofta de cantat decat la multi artisti" La randul lui, Razvan Simion spune: "Am vazut mai multa pofta de cantat decat la multi artisti, povesti de Oscar si n-am crezut ca oamenii cu functii mari in companiile lor se pot simti atat de bine pe o scena. Nu cred ca am vazut sa se lucreze cu o mai mare placere la un format de televiziune. Imi place tot ce se intampla, e adevarat, e romanesc: m-a bucurat enorm sa vad oameni care se ridica de la birou si vin pe scena, vatmani, casieri sau vanzatori. Am vazut oameni care ar pute... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro