Anomaliile pamantului. Dealul din Bihor unde masinile urca fara motor - care sunt explicatiile specialistilor pentru un fenomen considerat de multi ciudat

Anomaliile pamantului. Dealul din Bihor unde masinile urca fara motor - care sunt explicatiile specialistilor pentru un fenomen considerat de multi ciudat

E greu de crezut ca o masina o poate lua la deal cu motorul oprit. Potrivit profesorului de fizica, nu este vorba despre un fenomen magnetic, si asta pentru ca daca s-ar vorbi despre un astfel de fenomen, intensitatea lui ar trebui sa fie mult mai mare.

acum 97 luni (14 May 2015)

E greu de crezut ca o masina o poate lua la deal cu motorul oprit. Totul se intampla pe un deal din localitatea Varciorog, acolo unde soferii curiosi, nu de putine ori au incercat si s-au convins de aces lucru.

Profesorul oradean Valentin Cucer este fascinat de acest fenomen pe care-l studiaza de mai multi ani. Potrivit profesorului de fizica, nu este vorba despre un fenomen magnetic, si asta pentru ca daca s-ar vorbi despre un astfel de fenomen, intensitatea lui ar trebui sa fie mult mai mare.

"Daca la mijloc ar fi un fenomen magnetic, cel mai sigur s-ar fi magnetizat si piesele masinilor. Nu este exclus ca in zona sa existe un minereu greu, de o densitate enorma. Obiectele lasate libere la baza dealului suhnt atrase de acel zacamant", este de parere profesorul de fizica.

Cei care trec intamplator prin zona, dar si oamenii locului sunt uimiti de acest fenomen. Masina are nevoie doar de un impuls minim pentru a o lua la vale. Se pare ca este un fenomen ciudat, una dintre anomaliile pamantului", este de parere profesorul.

Va mai recomandam:

FOTO Tehnologie speciala pentru peretii parcarii subterane din centrul Oradei

FOTO Autobuze cu wi-fi, pe strazile din Oradea. Peste jumatate de milion de euro a platit OTL pentru sapte noi mijloace de transport in comun ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro