ANMDM: NICIUNUL dintre copiii diagnosticati cu SHU NU a fost vaccinat cu HEXAXIM

ANMDM: NICIUNUL dintre copiii diagnosticati cu SHU NU a fost vaccinat cu HEXAXIM

ANMDM precizeaza ca in mod similar tuturor vaccinurilor, Hexaxim este pus pe piata doar dupa supunerea la teste in regim de serie, inainte de a fi destinat comercializarii, potrivit procedurii administrative UE de eliberare oficiala a seriilor, scrie AGERPRES.

acum 67 luni (29 Feb 2016)

Potrivit comunicatului, vaccinul Hexaxim a fost autorizat la data de 21 Iunie 2012, urmand aceleasi proceduri de evaluare cantitativa si calitativa ca si vaccinul Hexacima. Aceste vaccinuri sunt distribuite pietei farmaceutice de catre acelasi detinator, Agentia Europeana a Medicamentului garantand asupra echivalentei standardelor de evaluare a documentatiei de autorizare.

"Pe fondul discontinuitatii in aprovizionare cu vaccinul Hexacima, in Romania, ca si in alte state membre ale Uniunii Europene, precum Belgia sau Polonia, a fost autorizat, prin parghia legislativa a autorizatiei de punere pe piata pentru nevoi speciale, vaccinul Hexaxim al aceluiasi producator", se arata in comunicatul de presa.

ANMDM precizeaza ca in mod similar tuturor vaccinurilor, Hexaxim este pus pe piata doar dupa supunerea la teste in regim de serie, inainte de a fi destinat comercializarii, potrivit procedurii administrative UE de eliberare oficiala a seriilor, scrie AGERPRES. Citeste si:

+Atac FURIBUND: Viktor Orban da semnalul de RAZBOI al Ungariei pentru ELIBERAREA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro