Aniversare perfecta pentru Raducioiu! Ce cadouri a primit directorul general al Academiei Atletico Madrid si ce reactii a avut la implinirea a 47 de ani!

Aniversare perfecta pentru Raducioiu! Ce cadouri a primit directorul general al Academiei Atletico Madrid si ce reactii a avut la implinirea a 47 de ani!

Copiii de la grupa pe care o pregateste personal, Juniori B Elita, i-a facut cadou victoria din meciul de sambata cu Centrul de Excelenta Buzau, dar si un tort surpriza la antrenamentul dinaintea partidei. In interviurile TV care au urmat, directorul general al Academiei Atletico Madrid a spus ca fotbalul romanesc are nevoie de doua feluri de antrenori: "Unul cum era Piti Varga, cel care ne-a invatat pe mine, pe Lupescu, si pe multi altii ce inseamna fotbalul de la A la Z.

acum 75 luni (20 Mar 2017)

Copiii de la grupa pe care o pregateste personal, Juniori B Elita, i-a facut cadou victoria din meciul de sambata cu Centrul de Excelenta Buzau, dar si un tort surpriza la antrenamentul dinaintea partidei. Raducioiu a pasit vineri pe gazonul sintetic de la Arena Atletico Madrid foarte preocupat. Pentru prima oara de cand a preluat Academia a fost intrerupt insa de jucatori.

"Vai, ce mi-ati facut!", a exclamat razand Raducioiu, facand in gluma gestul de a arunca cu tortul catre jucatori. Chiar este unul din cele mai emotionante momente de cand am revenit in Romania. Va invit pe fiecare, dupa antrenament, sa mancam impreuna o felie de tort", a spus Minunea Blonda a Generatiei de Aur.

In interviurile TV care au urmat, directorul general al Academiei Atletico Madrid a spus ca fotbalul romanesc are nevoie de doua feluri de antrenori: "Unul cum era Piti Varga, cel care ne-a invatat pe mine, pe Lupescu, si pe multi altii ce inseamna fotbalul de la A la Z. Lucram doar cu mingea si insistam mai ales pe tehinca, asezare in teren si situatii reale de joc. De asemenea, fotbalul nostru are nevoie de antrenori curajosi asa cum a fost si este Mircea Lucescu. Fara curajul lui de a ne promova, eu, Hagi si multi alti jucatori nu am fi ajuns unde am ajuns".

Aniversarea zilei de nastere a fost traita de Raducioiu la intensitate maxima. A fost sunat de majoritatea colegilor din generatia de Aur, mai putin de Hagi.

Seara de vineri, "Radu" a petrecut-o alaturi de parinti. La fel de frumos va fi si cel pe care mi-l va face sotia mea, peste o luna, cand voi reveni la casa din Italia pentru o scurta perioada", a spus Raducioiu. Printre cadourile primite, Raducioiu a amintit de esarfa pe care i-a oferit-o conducerea Academiei.

Weekendul aniversar avea sa fie continuat cu meciul de a doua zi, primul in campionat de la revenirea in tara. Echipa de Juniori B Elita a Academiei Atletico Madrid avea sa ii faca inca un cadou: victoria cu Centrul de Excel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro