Animale preferate in functie de zodie: ce spun astrele ca ti se potriveste

Animale preferate in functie de zodie: ce spun astrele ca ti se potriveste

Fiecarei zodii i se potriveste un anumit animal de companie, iar acesta ar trebui sa fie un criteriu in alegerea lui, recomanda astrologii. Gemeni Din pacate, nativii din zodia Gemeni se plictisesc destul de repede de animalul de companie, asa incat cea mai buna alegere ar fi unul care sa nu le solicite prea mult timp si atentie.

acum 97 luni (22 Feb 2015)

Fiecarei zodii i se potriveste un anumit animal de companie, iar acesta ar trebui sa fie un criteriu in alegerea lui, recomanda astrologii. Analizand influentele astrelor, acestia au creat o lista a animalelor preferate in functie de zodie:

Berbec

Nativii nascuti in zodia Berbecului sunt firi energice si impulsive, asa incat ar trebui sa aleaga un animal de companie pe masura temperamentului lor, noteaza astrovera.com. Rasele energice si jucause de caini, cum sunt Beagle, Dachshund sau Golden Retriever li se potrivesc cel mai bine. Animale preferate in functie de zodie: Taur

Nativii din zodia Taur iubesc animalele de dimensiuni mari, blande si pufoase, precum un caine din rasa Collie sau o pisica siberiana.

Gemeni

Din pacate, nativii din zodia Gemeni se plictisesc destul de repede de animalul de companie, asa incat cea mai buna alegere ar fi unul care sa nu le solicite prea mult timp si atentie.

Rac

Dintre toate semnele zodiacale, nativii din zodia Rac sunt cei mai mari iubitori de animale. Ei se ataseaza foarte usor de necuvantatoare si se dedica lor trup si suflet, considerandu-i adevarati prieteni. Racii au nevoie de un animale de companie afectuos, cainii fiind poate cea mai inspirata alegere in cazul lor. Animale preferate in functie de zodie: Leu

Nativilor din zodia Leu le place sa-si etaleze animalele de companie. Un caine de rasa cu pedigree, pe care sa-l duca la toate expozitiile chinologice ar fi o optiune foarte buna pentru ei.

Fecioara

Hamsterii, broastele testoase si, in general, animalele de dimensiuni mici sunt potrivite nativilor din zodia Fecioara. Ei sunt foarte atenti cu animalele de companie, avand grija sa le hraneasca si sa le dea apa. Animale preferate in functie de zodie: Balanta

Pentru ca animalul d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro