ANI: Radu Mazare are aproape 780.000 de euro in conturi din strainatate

ANI: Radu Mazare are aproape 780.000 de euro in conturi din strainatate

"Agentia Nationala de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta extinderea actiunii de control cu privire la diferenta nejustificata intre averea dobandita si veniturile realizate de catre RADU STEFAN MAZARE, avand in vedere suma identificata de inspectorii de integritate, in cuantum de 779.057 Euro, reprezentand mai multe depozite intr-un cont deschis de catre acesta la o unitate bancara de pe teritoriul Statului Israel, sucursala Netanya", potrivit unui comunicat emis de ANI.

acum 97 luni (11 Sep 2015)

"Agentia Nationala de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta extinderea actiunii de control cu privire la diferenta nejustificata intre averea dobandita si veniturile realizate de catre RADU STEFAN MAZARE, avand in vedere suma identificata de inspectorii de integritate, in cuantum de 779.057 Euro, reprezentand mai multe depozite intr-un cont deschis de catre acesta la o unitate bancara de pe teritoriul Statului Israel, sucursala Netanya", potrivit unui comunicat emis de ANI. De asemenea, ANI precizeaza ca depozitele bancare in cuantum de 779.057 de euro nu ar fi fost mentionate in declaratiile de avere completate de catre Radu Mazare in perioada 2008 - 2012.

"Precizam ca aceasta suma cu caracter nejustificat a fost identificata in acelasi dosar in care Agentia Nationala de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe langa C.A. Constanta, inceperea actiunii de control cu privire la o diferenta nejustificata, in cuantum de 137.570 Euro si 143.818 Lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de catre Radu Mazare", se mai arata in documentul citat. Inspectorii de integritate precizeaza ca, in urma datelor si a informatiilor transmise de institutiile competente pana in prezent, "diferentele cu caracter nejustificat raportate la averea dobandita si veniturile realizate de catre Radu Stefan Mazare totalizeaza 916.627 Euro si 143.818 Lei". Radu Mazare, cercetat sub control judiciar Radu Mazare este cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Pe 6 aprilie, Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei, prin ordin al prefectului, iar pe 22 mai el si-a dat demisia din functie De asemenea, el a renuntat la calitatea de membru al PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro