ANI cere revocarea din functie a senatorului Akos Mora si deputatului Stefan Stoica

ANI cere revocarea din functie a senatorului Akos Mora si deputatului Stefan Stoica

6734/2013, emise de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu consecinta mentinerii ca legale si temeinice a rapoartelor de evaluare emise de Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate a acestora", se arata intr-un comunicat remis, luni, MEDIAFAX.

acum 69 luni (1 Sep 2014)

"Agentia Nationala de Integritate a solicitat Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor aplicarea sanctiunii disciplinare de revocare din functie a senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur, ca urmare a deciziilor nr. 6734/2013, emise de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu consecinta mentinerii ca legale si temeinice a rapoartelor de evaluare emise de Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate a acestora", se arata intr-un comunicat remis, luni, MEDIAFAX.

ANI subliniaza ca au trecut mai bine de opt luni de la emiterea de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile, perioada in care nu s-au aplicat sanctiunile disciplinare prevazute de lege, si anume, revocarea din functie a celor doi membri ai Parlamentului, contrar deciziei Curtii Constitutionale nr. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro