Andronescu: Cand s-au deschis contractele cu licentele Microsoft nu mai eram ministrul Educatiei

Andronescu: Cand s-au deschis contractele cu licentele Microsoft nu mai eram ministrul Educatiei

"Nu am nicio legatura, in momentul in care s-au deschis contractele cu licentele Microsoft nu mai eram ministru si nici cand am revenit ulterior nu am avut nicio tangenta cu aceasta licenta.

acum 100 luni (1 Oct 2014)

"Nu am nicio legatura, in momentul in care s-au deschis contractele cu licentele Microsoft nu mai eram ministru si nici cand am revenit ulterior nu am avut nicio tangenta cu aceasta licenta. In mod normal, in opinia mea de cetatean, trebuia sa te intrebe cineva daca tu esti persoana despre care vorbeste comunicatul cum a vorbit si daca poti sa dovedesti cu documente ca nu esti acea persoana. Imi este foarte greu sa tot repet: Nu am cerut, nu am conditionat si nu am luat nici odata nimic de la nimeni'', a declarat presedintele senatului UPB, potrivit agerpres.ro.

Ecaterina Andronescu a spus ca este surprinsa de declaratiile procurorilor si a sustinut ca se arunca "cu noroi". Sa arunci cu noroi intr-un om fara sa vezi care e realitatea vietii si a faptelor sale. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro