Andrei Coman si-a botezat catelul dupa FLORIN SALAM

Andrei Coman si-a botezat catelul dupa FLORIN SALAM

I-am pus numele Salam, din trei motive: Pentru ca seamana cu o bara de salam, este foarte scurt, gras si rotund, pentru ca e negru si cunoastem toti un Salam negru, apoi pentru ca grohaie ca un manelist.

acum 71 luni (12 Sep 2014)

Pana zilele trecute Andrei Coman avea doar un caine, pe care il lua cu el la evenimente prin tara pentru ca, spune el, era cuminte si stia sa stea la hotel. Fiind un mare iubitor de caini, de curand si-a mai luat unul, pe care l-a botezat dupa Florin Salam. Este greu de suportat ca sforaie, grohaie de fapt, face asa ca un porc. I-am pus numele Salam, din trei motive: Pentru ca seamana cu o bara de salam, este foarte scurt, gras si rotund, pentru ca e negru si cunoastem toti un Salam negru, apoi pentru ca grohaie ca un manelist.

A deschis terasa pentru catei, in Centrul Vechi

Tot din dragoste pentru animale, Andrei a deschis in Centrul Vechi o terasa special pentru caini, unde a organziat prima petrecere canina. "La un momentdat catelul meu avea o terasa in Centru Vechi, pe care vreau sa o redeschid, mai ales ca acum am doi. E o zona care nu e exploatata de loc, insa toti posesorii de caini vor sa aiba un loc unde sa iasa cu animalul de companie si sa se simta confortabil. Majoritatea proprietarilor de terase din Centrul Vechi sunt reticenti la animale de companie. Pe mine, insa, nu ma costa nimic sa le dau cateilor un os si un pahar de apa, cat stau stapaniilor la terasa", ne-a mai spus Andrei Coman. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro