Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile detinute in PNL

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din functiile detinute in PNL

"M-am autosuspendat atat din functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, cat si din functia de copresedinte al filialei PNL Sectorul 1.

acum 109 luni (25 Jun 2015)

"M-am autosuspendat atat din functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, cat si din functia de copresedinte al filialei PNL Sectorul 1. Decizia mea este dictata de dorinta ca implicarea mea intr-un dosar penal sa nu afecteze imaginea Partidului National Liberal, dar si de convingerea ca decenta si bunul-simt trebuie sa guverneze viata publica si comportamentul politicienilor.

Am incredere in Justitie, am convingerea ca voi beneficia de un proces echitabil si imi voi sustine dreptatea in fata procurorilor si a judecatorilor. El a fost si deputat de Bucuresti timp de doua legislaturi: 1996-2000 si 2000-2004. Procurorii sustin ca Andrei Chiliman ar fi luat un comision de 10% din contractele de reabilitare a blocurilor si de asfaltare a strazilor din Sectorul 1. Astfel, cel putin doua milioane de euro ar fi ajuns in buzunarele primarului, potrivit omului de afaceri Gheorghe Boeru, abonat la contracte cu Primaria Sectorului 1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro