Andrei Burnaz, romanul ranit in atacul de la Londra, s-a intors pe Podul Westminster. Iubita lui, Andreea Cristea, se lupta pentru viata

Andrei Burnaz, romanul ranit in atacul de la Londra, s-a intors pe Podul Westminster. Iubita lui, Andreea Cristea, se lupta pentru viata

Andrei Burnaz, la ceremonia de comemorare de pe Podul Westminster Sursa foto Guliver / Getty Images Familiile lui Andrei Burnaz si Andreea Cristea, tinerii romani raniti la Londra, au dat publicitatii poze facute de cei doi cu o zi inainte de atacul din 22 martie de pe Podul Westminster. Teroristul a lovit un grup de pietoni aflati pe Podul Westminster cu o masina de teren, apoi a incercat sa intre in Parlamentul britanic, inarmat cu un cutit, si a ranit un ofiter de politie inainte sa fie impuscat de fortele de ordine, relateaza Reuters.

acum 83 luni (30 Mar 2017)

El a suferit o fractura la laba piciorului in momentul in care teroristul Khalid Masood (52 ani) a intrat cu masina 4x4 in grupul de pietoni de pe Podul Westminster.

Iubita lui, Andreea Cristea, a cazut in Tamisa, fiind recuperata in stare de inconstienta de doua ambarcatiuni. Plamanii ei au fost plini de apa, dar medicii britanici o tin in viata si sunt rezervati inca in privinta prognosticului.

Familiile Burnaz si Cristea au precizat ca sunt foarte recunoscatori pentru eforturile autoritatilor britanice de a-i salva viata tinerei.

Andrei Burnaz, la ceremonia de comemorare de pe Podul Westminster Sursa foto Guliver / Getty Images

Familiile lui Andrei Burnaz si Andreea Cristea, tinerii romani raniti la Londra, au dat publicitatii poze facute de cei doi cu o zi inainte de atacul din 22 martie de pe Podul Westminster. Cuplul se pregatea de un moment important: cererea in casatorie pe care Andrei urma sa i-o faca Andreei de ziua lui, 24 martie.

Andrei Burnaz si Andreea Cristea, cu 24 ore inainte ca tragedia sa loveasca Sursa foto arhiva personala

Andrei Burnaz (32 ani, inginer de instalatii) si Andreea Cristea (31 ani, arhitect), ambii din Constanta, au fost printre victimele teroristului Khalid Masood (52 ani) din Londra, care a intrat cu masina 4x4 in pietonii de pe Podul Westminster. Ca sa scape cu viata, Andreea a sarit (sau a fost aruncata) in Tamisa, fiind pescuita de doua ambarcatiuni in stare de inconstienta, plutind cu fata in jos. Atentatul de pe Podul Westminster

Andreea Cristea, romanca ranita in atacul din 22 martie, de pe Podul Westminster din Londra, a fost scoasa din apa Tamisei de un vas de salvare al pompierilor. Tanara a cazut sau s-a aruncat in rau in momentele in care teroristul care a intrat cu o masina 4x4 in grupul de pietoni de pe pod.

Tanara se afla in continuare in stare critica, avand plamanii plini cu apa, traumatisme si leziuni provocate de caderea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro