Andreea, tanara ranita la Londra, este sustinuta prin donatii. Mesaj de la logodnicul ei: "Are nevoie de tot suportul nostru pentru o perioada indelungata"

Andreea, tanara ranita la Londra, este sustinuta prin donatii. Mesaj de la logodnicul ei:

Andreea plutea in stare de inconstienta Victimele atacului terorist de la Londra din 22 martie s-au intors pe Podul Westminster la o saptamana de la masacru, pentru a lua parte la comemorarea celor care au disparut. Salvarea Andreei Initial, salvatorii au incercat sa o scoata cu o cange, de care ea sa se prinda, dar pentru ca ea n-a avut nicio reactie, capitanul ambarcatiunii i-a tinut corpul la suprafata pentru a nu fi luata de curenti pana la sosirea barcii de salvare, care a preluat-o. Teroristul a lovit un grup de pietoni aflati pe Podul Westminster cu o masina de teren, apoi a incercat sa intre in Parlamentul britanic, inarmat cu un cutit, si a ranit un ofiter de politie inainte sa fie impuscat de fortele de ordine, relateaza Reuters.

acum 57 luni (3 Apr 2017)

Familia Andreei Cristea a transmis ca tanara are nevoie de suport financiar pentru o perioada indelungata.

In dupa-amiaza de 22 martie, Andreea se afla pe Podul Westminster impreuna cu iubitul ei, Andrei Burnaz, care intentiona sa o ceara in casatorie cu prilejul acelei vacante. Momentul urma sa se petreaca de ziua lui, la 24 martie. Ei au fost insa surprinsi de masina 4x4 a teroristului Khalid Masood care a intrat in grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractura la laba piciorului, iar Andreea a cazut in raul Tamisa, de unde a fost salvata in stare de inconstienta.

"Va informez ca acea suma (3.500?) este doar suma minima pentru inceputul unei astfel de campanii. Andreea va avea nevoie de tot suportul nostru pentru o perioada indelungata, asa ca orice ajutor din partea dumneavoasta este apreciat", a scris Andrei Burnaz, logodnicul Andreei Cristea, in sustinerea campaniei de pe justgiving.com.

Andreea recuperata din Tamisa Sursa famefly.co.uk

Andrei si Andreea, cu o zi inainte de nenorocire Sursa foto arhiva personala

Sora Andreei, Magda Toi, a confirmat legalitatea liniei de donatie: "Va asigur ca am discutat cu reprezentantii oficiali Justgiving si cu Nicoleta Popa, asigurandu-va ca acesta pagina este sigura si toate donatiile vor ajunge la Andreea.

Donatorii tin sa-I transmita si mesaje de incurajare Andreei. Andreea plutea in stare de inconstienta

Victimele atacului terorist de la Londra din 22 martie s-au intors pe Podul Westminster la o saptamana de la masacru, pentru a lua parte la comemorarea celor care au disparut. Printre cei care au venit la ceremonie s-a aflat si Andrei Burnaz, constanteanul de 32 ani a carui logodnica, Andreea Cristea, se lupta inca pentru viata ei dupa ce a fost recuperata din Tamisa. El a suferit o fractura la laba piciorului in momentul in care teroristul Khalid ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro