Andreea Raicu, despre propria lupta cu depresia si cauzele ei: "Am plans ingrozitor de mult"

Andreea Raicu, despre propria lupta cu depresia si cauzele ei:

Sunt cele trei cuvinte pe care cred ca nu o sa le uit niciodata, iar tatal meu imi spunea ca tot timpul trebuie sa fiu foarte desteapta ca altfel o sa rada lumea de tine si ca nu exista si .

acum 72 luni (20 Apr 2018)

Andreea Raicu, in varsta de 40 de ani, a marturisit intr-un interviu pentru ProTV ca s-a luptat inca din adolescenta cu depresia, cauzata, in mare parte, de presiunile venite din partea parintilor de a fi "fara greseala". Mama care avea o influenta asupra mea in zona creativa si in zona asta de a performa tot timpul si imi spunea ca tot ceea ce fac trebuie sa fie impecabil, fara greseala si ireprosabil. Sunt cele trei cuvinte pe care cred ca nu o sa le uit niciodata, iar tatal meu imi spunea ca tot timpul trebuie sa fiu foarte desteapta ca altfel o sa rada lumea de tine si ca nu exista si . A spune inseamna ca esti prost si cumva am crescut cu aceste lucruri si evident ca au inceput sa puna presiune pe mine din ce in ce mai mult pe masura ce cresteam", a marturisit Andreea.

Andreea Raicu FOTO Arhiva personala Vedeta si-a dat totusi seama ca are nevoie de ajutor si a inceput inca de la 19 ani sa faca psihoterapie. Nu se poate sa ai toate lucrurile astea pe care oricine si le doreste si totusi sa nu fii fericit. Imi era foarte dor de ea cand eram mica si nu era si asta mi-a influentat foarte mult viata si vesnic am avut aceasta teama de abandon", a declarat fostul model. Am avut la un moment dat o relatie cu o persoana cunoscuta si atunci presiunea a fost extraordinar de mare si a fost o perioada in care oriunde ma duceam era cineva in spatele meu, un aparat de fotografiat, cineva care voia sa stie ceva despre viata mea. Voiam sa ramana doar a mea (...) Am plans foarte mult, foarte mult, ingrozitor de mult cred ca la un moment dat nici nu mai aveam lacrimi sa mai plang", a completat Andreea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro