Andreea Marin vrea sa dea in judecata Biletoo.ro. Banii pentru victimele din Colectiv, neplatiti

Andreea Marin vrea sa dea in judecata Biletoo.ro. Banii pentru victimele din Colectiv, neplatiti

De cealalta parte, reprezentantii Biletoo.ro au anuntat pe 13 ianuarie, pe pagina lor de Facebook, ca banii stransi din vanzarea de bilete la concertul Angelei Gheorghiu vor fi platiti pe 18 ianuarie.

acum 82 luni (20 Jan 2016)

Vom rezolva situatia pe cale legala si nu ne vom opri pana ce nu vom obtine ceea ce trebuie sa ajunga, de drept, la victimele din Colectiv si la familiile acestora. Abia asteptam sa directionam catre ei si suma de pe bilete: 231.525 de lei", a scris Andreea Marin pe contul sau de Facebook.

Potrivit Mediafax, Andreea Marin a mentionat ca reprezentantii Biletoo.ro nu au putut fi contactati direct, reprezentantii sai reusind sa ia legatura doar prin e-mail cu Sorin Sararu, "responsabil de situatie" si administrator al S.C. Project Expo Games sa incepem sa ne respectam cu inversunare valorile si sa fim si mai umani, mai uniti, mai educati, patrioti si gospodari cu propria persoana, cu propriile locuinte, locuri de munca, strazi, localitati, cu propria noastra patrie. Sa nu uitam niciodata ca iubirea de semeni si voluntariatul sub orice forma: sociala, medicala, culturala, sunt manifestari de civilizatie si evolutie umana", a declarat Angela Gheorghiu.

De cealalta parte, reprezentantii Biletoo.ro au anuntat pe 13 ianuarie, pe pagina lor de Facebook, ca banii stransi din vanzarea de bilete la concertul Angelei Gheorghiu vor fi platiti pe 18 ianuarie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro