Andreea Berecleanu: "Nu ma sperie o alta casnicie, sunt facuta pentru asta!"

Andreea Berecleanu:

Eu nu vorbesc doar cu fiica mea, eu vorbesc si cu prietenii ei, mai mici sau mai mari. - Nici nu stiu cum au trecut ultimii zece ani, de cand l-am nascut si pe Petru. La fel de bine cum stiu sa iubesc si sa primesc dragoste si in afara actului casatoriei.

acum 64 luni (16 Jun 2016)

- Cum te intelegi cu fiica ta?

- Relatia mea cu Eva este similara cu a multor mame de pretutindeni. Concesii, potriviri si neconcordante, incercarea de a nu uita cum eram noi atunci, chiar daca erau alte vremuri. Copiii sunt aproximativ la fel, desigur exista si exceptii, doar contextele se schimba. Eu nu vorbesc doar cu fiica mea, eu vorbesc si cu prietenii ei, mai mici sau mai mari. Citesc foarte mult pe tema adolescentilor si citesc inclusiv ce o atrage pe ea. Raman mama cu norma intreaga, dar ma dedublez si in adolescenta, ca sa stiu cat mai bine ce se intampla cu copiii mei. Despre baieti vorbim, stiu insa ca este inconjurata de multi prieteni si ca nu-i place sa-i dezamageasca. Este o fata pe care te poti baza, o persoana empatica, cu sufletul deschis.

Ai trecut pragul varstei de 40 de ani.

- Nici nu stiu cum au trecut ultimii zece ani, de cand l-am nascut si pe Petru. Mi-am inceput meseria cand eram studenta, practic la foc continuu, deci nu prea ma gandeam ca trec anii, stiam doar cum trec. Apoi am nascut copiii si miam canalizat toata energia in aceasta directie, cu prioritate. Deci, asa cum vezi, fiind intr-o permanenta dinamica in ultimii 20 de ani, nu i-am numarat.

- O eventuala casnicie nu are nicio legatura cu divortul prin care am trecut. Ce traiesc eu acum si la aceasta varsta nu are nicio legatura cu trecutul, nicio asemanare. La fel de bine cum stiu sa iubesc si sa primesc dragoste si in afara actului casatoriei. Viata traita alaturi de copii, cu toate responsabilitatile, este principala noastra prioritate! Ce rusinos au plecat Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu de la PRO

+Andreea Berecleanu, replica DEVASTATOARE la dezvaluirile fostei asistente a lui ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro