Andra a apasat butonul auriu in prima editie "Romanii au talent": Sosia lui Bono si cea a Irinei Loghin, spectacol pe scena

Andra a apasat butonul auriu in prima editie

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu si-au reluat locurile la masa juriului "Romanii au talent" pentru un nou sezon care se anunta cel putin la fel de spectaculos ca cele precedente. Anton Achitei este un pensionar de 71 de ani, din Bacau, iar vreme de 50 de ani a sustinut spectacole in rolul de sosie cantaretei de muzica populara Irina Loghin. Un moment amuzant a fost oferit de concurentul Alexandru Tiproc, in varsta de 64 de ani, cel care se recomanda drept "regele inventiilor" si s-a prezentat pe scena talentelor cu un moment de "corida ecologica", asa cum l-a caracterizat Andi Moisescu.

acum 36 luni (17 Feb 2018)

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu si-au reluat locurile la masa juriului "Romanii au talent" pentru un nou sezon care se anunta cel putin la fel de spectaculos ca cele precedente. Prima editie a reunit pe scena numere de dans impresionante, acrobatii spectaculoase, dar si momente care au starnit amuzamentul membrilor juriului. Preselectiile au avut loc in localitatea Alcala de Henares, la numai cativa kilometri de capitala Madrid.

Primul episod s-a incheiat cu momentul in care Andra a apasat golden buzz-ul care a trimis o concurenta de numai 11 ani direct in semifinala.

Bianca Badea, o eleva din Bucuresti, a impresionat audienta, dar si cei patru membri ai juriului cu un moment de balet. Bianca s-a nascut intr-o familie modesta din Capitala si face balet de la varsta de trei ani. Andra a apasat butonul auriu, astfel, copila de numai 11 ani este primul concurent trimis direct in semifinala.

"Este un privilegiu sa fii de fata atunci cand se naste un fenomen. Tu esti un inger care a venit sa se joace cu mintile noastre", spune Florin cu lacrimi in ochi si profund impresionat la finalul momentului.

Cele mai importante momente din prima editie "Romanii au talent"

De asemenea, o pereche a reusit sa-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu, Florin Calinescu si Mihaela Radulescu cu un moment de pole dance (n.r. - sport care combina dansul cu acrobatiile la bara) plin de eleganta, senzualitate si presarat cu momente imprevizibile care iti taie respiratia. Tot in prima editie "Romanii au talent", sosia lui Bono a urcat pe scena, lasandu-i pe membrii juriului fascinati de asemanarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevarat spectacol, publicul s-a ridicat in picioare, iar Smiley si Pavel au venit in fata scenei pentru a vedea totul din primul rand. Din cauza emotiilor mult p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro