Anchor reia lucrarile la a doua cladire de birouri din Bucuresti, inghetate din cauza crizei

Anchor reia lucrarile la a doua cladire de birouri din Bucuresti, inghetate din cauza crizei

Anchor mai detine o cladire de birouri in aceeasi zona, Anchor Plaza, de 27.000 metri patrati, centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, in proces de renovare, investitie de 25 milioane de euro, si complexul de locuinte Incity Residence.

acum 74 luni (11 Sep 2014)

"Ne-am intalnit cu boardul companiei si am decis sa reluam dezvoltarea cladirii de birouri Metropol Center, cu o suprafata de 35.000 de metri patrati. Peste o saptamana putem sa dam mai multe detalii si cifre despre proiect", a declarat joi intr-o conferinta de presa Yurdaer Kahraman, global CEO commercial Real Estate Properties Fiba Holding, companie din care face parte Anchor Grup, potrivit mediafax.ro.

Cladirea de birouri este situata in apropiere de centrul comercial Plaza Romania, detinut de asemenea de Anchor Grup.

In 2012, seful de atunci al Anchor Grup, Ali Ergun Ergen, anunta reluarea lucrarilor de constructie si finalizarea cladirii in 8-9 luni.

Anchor mai detine o cladire de birouri in aceeasi zona, Anchor Plaza, de 27.000 metri patrati, centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, in proces de renovare, investitie de 25 milioane de euro, si complexul de locuinte Incity Residence. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro