Ancheta pentru viol la Palatul Westminster. O angajata a grupului conservator a reclamat ca a fost violata chiar in Parlamentul de la Londra

Politia Metropolitana engleza investigheaza un posibil viol reclamat de catre o angajata a grupului conservator din Parlamentul de la Londra. "Suntem constienti de un astfel de grav incident petrecut pe domeniul parlamentar si care este cercetat de catre Serviciul de Politie Metropolitan.

acum 93 luni (18 Oct 2016)

Politia Metropolitana engleza investigheaza un posibil viol reclamat de catre o angajata a grupului conservator din Parlamentul de la Londra.

Sam Armstrong, in varsta de 23 de ani, a fost eliberat ulterior pe cautiune, in timp ce ancheta continua in incidentul care se presupune ca a avut loc la primele ore ale diminetii de vineri 14 octombrie. Un purtator de cuvant al deputatului a declarat ca "domnului MacKinlay i-a fost adusa la cunostinta o acuzatie de viol impotriva unui membru al personalului sau".

"Detectivii Sectiei Infractiunile Sexuale, si Comandamentul abuzului fata de copii investigheaza o acuzatie de viol petrecut la Palatul Parlamentului, in ziua de vineri 14 octombrie. Ca urmare a unei cereri formulate de catre politie si serviciile parlamentare am avut acces deplin la biroul lui MacKinlay din Westminster. "Suntem constienti de un astfel de grav incident petrecut pe domeniul parlamentar si care este cercetat de catre Serviciul de Politie Metropolitan. Parlamentul colaboreaza indeaproape cu politia la investigatie si nu putem comenta in timp ce ancheta este in curs de desfasurare", a declarat, de asemenea, purtatorul de cuvant al Camerei Comunelor.

Potrivit cotidianului The Sun, abuzul sexual ar fi fost facut dupa ce, in prealabil, un grup de consilierii conservatori au consumat bauturi pe terasa Casei Lorzilor, terasa cu vedere spre raul Tamisa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro