Ancheta la o scoala din Mures dupa o bataie intre elevi

Ancheta la o scoala din Mures dupa o bataie intre elevi

"Se duceau de la o banca la alta, se imbranceau si atunci am observat ca incepeau sa alerge unul dupa altul, sa se prinda, sa isi dea picioare, sa se tranteasca pe jos, sa se prinda, se loveau, se tavaleau.

acum 79 luni (12 May 2017)

Curtea Scolii Nicolae Balcescu din Targu Mures a fost scena unei batai generale intre mai multi copii din clasele de gimnaziu. Pe inregistrare se poate observa cum nu intervine niciun profesor in momentul in care copiii incep sa se bata, iar in zona nu era nicio alta persoana care sa ii supravegheze, potrivit digi 24.

"Se duceau de la o banca la alta, se imbranceau

si atunci am observat ca incepeau sa alerge unul dupa altul, sa se prinda, sa isi dea picioare, sa se tranteasca pe jos, sa se prinda, se loveau, se tavaleau.

"Profesori, m-am uitat in jur, ma uit de cateva zile, saptamani, tot urmaresc ce se intampla, dar nu vad niciun profesor in jur, in curtea scolii, care sa aplaneze un asa conflict," adauga Stefan Koronka, martor.

Directorul scolii a refuzat sa comenteze incidentul, dar, la cererea Inspectoratului Scolar, a declansat o ancheta interna.

"Ma intereseaza cu totul in special in timpul caror ore s-a intamplat, ce ora avea aceasta clasa a cincea si chiar daca erau in pauza care era profesorul care trebuia sa supravegheze si mai ales care sunt urmarile acestui comportament al copilului care, pe filmare, intr-adevar, se vede ca exagerau in joaca lor," precizeaza, Ioan Macarie-inspector scolar general ISJ Mures. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro