Ancheta la o scoala din Constanta, dupa ce mama unei eleve sustine ca fiica sa a fost agresata de bibliotecara unitatii

Ancheta la o scoala din Constanta, dupa ce mama unei eleve sustine ca fiica sa a fost agresata de bibliotecara unitatii

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, o femeie a sesizat, in aceasta saptamana, conducerea scolii gimnaziale numarul 16 din Constanta ca fiica sa, eleva in clasa a II-a, ar fi fost agresata de catre bibliotecara unitatii scolare.

acum 55 luni (16 Apr 2016)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, o femeie a sesizat, in aceasta saptamana, conducerea scolii gimnaziale numarul 16 din Constanta ca fiica sa, eleva in clasa a II-a, ar fi fost agresata de catre bibliotecara unitatii scolare. Femeia ii supraveghea pe copii timp de cateva ore, dupa ce invatatoarea a fost nevoita sa plece de urgenta de la scoala pentru a merge cu copilul sau la medic.

O comisie de cercetare a fost constituita la nivelul scolii pentru a analiza aceasta sesizare, urmand sa stabileasca daca faptele semnalate se confirma, iar in acest caz vor fi luate masuri impotriva bibliotecarei.

De asemenea, femeia i-a sesizat si pe politistii din cadrul Sectiei 5 Constanta despre faptul ca fiica sa ar fi fost agresata, oamenii legii incepand verificarile in acest caz. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro