Ancheta HotNews.ro: Lacul Belina ar fi fost cesionat de TelDrum unei firme la care este actionar fiul sefului PSD, Valentin Dragnea. Inainte de protestele din luna februarie, Trident 51 ar fi renuntat la contract

Lacul Belina ar fi fost cesionat de firma TelDrum unei firme care il are ca actionar cu 90% pe fiul sefului PSD, Stefan Valentin Dragnea, arata o ancheta realizata de HotNews.ro. Ce legaturi are cu firma controversata Teldrum Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi infiintat, la sfarsitul anilor ‘90, o asociatie care ar fi fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vanatoare, care se intind pe zeci de mii de hectare din doua judete.

acum 80 luni (13 Jun 2017)

Lacul Belina ar fi fost cesionat de firma TelDrum unei firme care il are ca actionar cu 90% pe fiul sefului PSD, Stefan Valentin Dragnea, arata o ancheta realizata de HotNews.ro. La 1 februarie 2017, cand au izbucnit protestele impotriva Executivului Grindeanu, firma Trident 51 ar fi notificat ca Consiliul Judetean Teleorman ca va inceta contractul de cesiune cu TelDrum, astfel ca firma ar fi redevenit administratorul domeniului folosit de Liviu Dragnea.

Potrivit sursei citate, in noiembrie 2013, Guvernul Ponta, cu semnatura lui Dragnea, ar fi trecut Lacul Belina de la Apele Romane la CJ Teleorman, de unde a fost inchiriat de TelDrum.

... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro