Ancheta Elena Udrea. Ce spun fostii vecini din Buzau despre criza prin care trece Udrea: "Era fata buna, cuminte, dar au stricat-o Cocos si cu Basescu"

Ancheta Elena Udrea. Ce spun fostii vecini din Buzau despre criza prin care trece Udrea:

Udrea: nu stiu de unde proveneau banii Ce declara la Adevarul Live Elena Udrea, aflata sub control judiciar, despre banii din dosarul Microsoft: Cele 9 milioane de euro sunt in contul lui Pescariu Elena Udrea la DNA.

acum 96 luni (30 Jan 2015)

"O stiu de cand era mica, fata buna, dar au stricat-o Cocos si Basescu. Pana a plecat de aici, era fata buna. A ajuns asa de la anturaj, de la barbatul sau. I s-a tras de la Basescu, cred. Chiar nu stiu cum s-a imbogatit femeia asta pentru ca mama ei era taranca, ca si mine. Parintii ei erau oameni simpli, mama taxatoare, tatal sofer de autobuz. Familia Udrea a locuit in blocul 23 A, din Micro V, pana la inceputul anilor '90. Sederea familiei Udrea in judetul Buzau a fost una temporara, care avea sa se sfarseasca in anii de dupa Revolutie, imediat dupa plecarea Elenei la facultate. Si-a adus parintii alaturi de ea, la Bucuresti, iar la scurt timp s-a mutat in Capitala si fratele ei. Mai multe stiri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro