Ancheta de OMUCIDERE in cazul mortii fiicei lui Whitney Houston. Cine este principalul suspect

Documentul a stabilit ca Bobbi Kristina să primească bani anual din "fonduri de incredere", pană la varsta de 30 de ani, după care urma să primească restul averii cantăreţei, in valoare de 115 milioane de dolari americani, echivalentul a peste 463 de milioane de lei. Citeşte şi: După aproape șapte luni de comă, fiica lui Whitney Houston a pierdut lupta cu viața In octombrie 2012, Brown a provocat o altă controversă, de această dată in familie, cand şi-a anunţat logodna cu Nick Gordon, un prieten apropiat, care a trăit in familia Houston incă de la varsta de 12 ani.

acum 85 luni (28 Jul 2015)

O anchetă de omucidere a fost deschisă in cazul morţii fiicei cantăreţei Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. Reacția lui Bobby Brown

Medicul a mai declarat că trebuie să mai analizeze dosarul medical al tinerei pentru a vedea dacă a luat droguri in ziua in care s-a petrecut drama, adăugand că nu se va pronunța asupra cauzei decesului inainte să aibă acces la toate datele.

Presa americană a speculat că incidentul a fost provocat de consumul exagerat de alcool sau droguri.

Bobbi Kristina a murit, duminică, la varsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, in centrul de ingrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie.

La moartea mamei ei, in anul 2012, Bobbi Kristina a fost copleşită de durere şi a fost internată in spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Potrivit testamentului cantăreţei, "Krissy" a moştenit toste bunurile mamei ei, care au inclus bijuterii, maşini, imbrăcăminte, piese de mobilă şi altele. Documentul a stabilit ca Bobbi Kristina să primească bani anual din "fonduri de incredere", pană la varsta de 30 de ani, după care urma să primească restul averii cantăreţei, in valoare de 115 milioane de dolari americani, echivalentul a peste 463 de milioane de lei.

In anul 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată in presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cantăreţe.

Citeşte şi: După aproape șapte luni de comă, fiica lui Whitney Houston a pierdut lupta cu viața

In octombrie 2012, Brown a provocat o altă controversă, de această dată in familie, cand şi-a anunţat logodna cu Nick Gordon, un prieten apropiat, care a trăit in famil... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro