Anca Turcasiu si Jazzy Jo, in distributia musicalului "Mamma Mia!". Ce rol vor interpreta cele doua artiste

Anca Turcasiu si Jazzy Jo, in distributia musicalului

Cel mai asteptat spectacol din Romania, musicalul "Mamma Mia" va avea premiera in Romania pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, cu o distributie de exceptie. "Pe langa faptul ca este prima experienta de acest fel, este si o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru ca avem o experienta de viata foarte diferita", adauga Ioana.

acum 32 luni (5 Apr 2018)

Cel mai asteptat spectacol din Romania, musicalul "Mamma Mia" va avea premiera in Romania pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, cu o distributie de exceptie. Bazat pe muzica uneia dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile, ABBA, "Mamma mia!" a fost pus in scena pana acum in peste 50 de tari, pe 6 continente si a fost tradus in 22 de limbi. Unul dintre cele mai pitoresti personaje, Tanya, ii va cuceri si pe spectatorii din Romania cu atitudinea sa, in interpretarea artistelor Anca Turcasiu si Jazzy Jo. Cel mai mult imi plac la ea exuberanta, nonconformistul si faptul ca e comica si sexy. Deci interpretez un personaj complex si foarte important, o adevarata pata de culoare!", declara Anca Turcasiu. "Pe langa faptul ca este prima experienta de acest fel, este si o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru ca avem o experienta de viata foarte diferita", adauga Ioana. Ea spune ca este atat de incantata, incat nu simte oboseala orelor de repetitii, unde lucreaza in paralel si miscare scenica, si actorie, dar si canto. "La 33 ani de ani, I`m living the dream!", adauga artista din echipa HaHaHa Production.

De trei ori divortata, imbogatita in urma acestor casatorii, Tanya este foarte cocheta si pretioasa. Mereu preocupata de infatisare, corp, aspect, recurge la toate mijloacele posibile pentru a ramane mereu tanara. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Musicalul a intrecut productiile originale pe Broadway, de la "The Sound of Music", "The King and I" si pana la "Damn Yankees", cu 1.500 de reprezentatii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway si al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentatii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro