Anatoli Antonov, numit oficial ambasador al Rusiei in Statele Unite

Anatoli Antonov, numit oficial ambasador al Rusiei in Statele Unite

Serghei Kisliak a detinut functia de ambasador al Rusiei la Washington timp de aproape zece ani si este acuzat de presa americana ca ar fi complotat pentru a usura victoria lui Donald Trump in ultimele alegeri prezidentiale din Statele Unite, desfasurate in noiembrie anul trecut.

acum 28 luni (21 Aug 2017)

"Anatoli Ivanovici Antonov a fost numit prin decret prezidential ambasador extraordinar si plenipotentiar al Federatiei Ruse in Statele Unite", se arata intr-un comunicat al Kremlinului.

Un ordin in acest sens a fost semnat de presedintele rus Vladimir Putin, transmit agentiile internationale de presa.

In varsta de 62 de ani, Anatoli Antonov este vazut ca fiind un diplomat si negociator cu experienta. A condus Departamentul de Securitate si Dezarmare din cadrul MAE rus, a fost viceministru al Apararii, in perioada 2011-2016, si viceministru de Externe, din decembrie 2016.

Serghei Kisliak a detinut functia de ambasador al Rusiei la Washington timp de aproape zece ani si este acuzat de presa americana ca ar fi complotat pentru a usura victoria lui Donald Trump in ultimele alegeri prezidentiale din Statele Unite, desfasurate in noiembrie anul trecut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro