Anastasia: printesa pierduta si impostoarele care s-au dat drept fiica Tarului Nicolae II

Anastasia: printesa pierduta si impostoarele care s-au dat drept fiica Tarului Nicolae II

S-a raspandit mai ales mitul supravietuirii printesei Anastasia, cea mai mica dintre fetele Tarului - povestea e cunoscuta si in zilele noastre, gratie preluarii sale de catre Hollywood.

acum 82 luni (9 Feb 2016)

S-a raspandit mai ales mitul supravietuirii printesei Anastasia, cea mai mica dintre fetele Tarului - povestea e cunoscuta si in zilele noastre, gratie preluarii sale de catre Hollywood. Cum si de ce s-a perpetuat acest mit, ce s-a intamplat de fapt cu Anastasia si cine s-a dat drept fiica tarului, in cele ce urmeaza... Fiind a patra fata a cuplului, imperial nasterea fetei a fost primita mai degraba cu dezamagire, caci tarul si sotia sa sperau sa aiba, in sfarsit, un baiat care sa poata mosteni tronul. De aceeam se spune ca in ziua nasterii Anastasiei, Tarul ar fi intarziat sa mearga sa-si vada copilul, alegand sa faca mai intai o lunga plimbare pentru a se obisnui ca ideea ca - din nou - soarta nu i-a dat un mostenitor.

O printesa pusa pe sotii

Cu ocazia nasterii printesei, Tarul a ordonat gratierea si eliberarea unor studenti arestati cu an inainte pentru participarea la niste revolte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro