Anamaria Prodan, un nou atac suburban: "Trebuie sa multumesti ca ti-a dat Dumnezeu sansa sa poti scrie despre Reghecampf!"

Anamaria Prodan, un nou atac suburban:

Cum sa fii atat de frustrat, de urat la suflet sa amintesti numai lucruri de genul... Pentru faptul ca sunt vai de mama lor, pentru faptul ca frustrarea lor vine probabil din faptul ca scriu de o viata la o mie de ziare si nimeni nu le retine numele!!!! Repet, cat de gol si urit sa fii ca om sa refulezi in halul asta?! Ca trebuie sa multumesti in culcare si in sculare ca ti-a dat Dumnezeu sansa sa poti scrie despre o vedeta precum este Reghecampf!

acum 113 luni (16 Feb 2015)

Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al-Hilal, iar unul dintre cele 10 motive expuse de "Adevarul" il reprezinta implicarea peste masura a sotiei sale. Aceasta se erijeaza in atotstiutoare si pune la punct orice jurnalist care indrazneste sa scrie ceva negativ la adresa sotului ei.

Ce a scris pe Facebook Anamaria Prodan

"Eu stau si citesc de cateva saptamani bune cam tot ce apare in presa sportiva din Romania ... este incredibil ca un popor sa aiba numai oameni rai si urati din toate punctele de vedere....

Cum sa fii atat de frustrat, de urat la suflet sa amintesti numai lucruri de genul... Pentru faptul ca sunt vai de mama lor, pentru faptul ca frustrarea lor vine probabil din faptul ca scriu de o viata la o mie de ziare si nimeni nu le retine numele!!!! Acest antrenor in "lunga lui cariera de 4 ani"a realizat atat de multe lucruri... Mii de alti antrenori nu reusesc in 3 vieti sa faca un sfert din cat a facut Reghe. Oare nu se simt penibil cand scriu ca Reghe nu este decat unul care face pregatire fizica bine?!

Repet, cat de gol si urit sa fii ca om sa refulezi in halul asta?! As putea sa spun ca ne caracterizeaza pe noi romanii rautatea si frustrarea! As putea sa spun ca suntem un popor pe care nimeni nu da 2 bani din cauza acestor specimene rele si invidioase. Dar cred ca finalul trebuie sa sune asa.... Dar aceste cioturi ies ca paduchii in frunte si umbresc tot ceea ce a mai ramas frumos din aceasta tara! Si atunci tot ca sa iesim in evidenta... Tu ai avut noroc in viata sa faci parte din anturajul acestui ziar... Poate pentru faptul ca te-ai afundat atat de mult in tainele acestui sport ai inceput sa crezi ca esti antrenor. Incearca sa stai in fata unei echipe sa vorbesti! Iti spun eu dragul meu ca iti tremura picioarele numai cand vezi cata lume pe stadion se uita la tine. Reghecampf a avut onoarea sa- si auda numele scandat pe multe stadioane mari din lume.... Si nici nu o sa apuci in viata ta sa o ai!... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro