Anamaria Prodan Reghecampf revine la Pro TV in calitate de prezentatoare a unui reality show. Primele declaratii

Anamaria Prodan Reghecampf revine la Pro TV in calitate de prezentatoare a unui reality show. Primele declaratii

Stiu ce inseamna viata la tara, nu m-am ferit niciodata de munca si promit ca o sa le testez abilitatile de fermieri si, mai ales, dorinta de a-si gasi jumatatea atat gospodarilor, cat si doamnelor si domnisoarelor care viseaza sa le fie partenere! Fiecare va selecta zece doamne sau domnisoare moderne, obisnuite cu stilul de viata de la oras si le va invita sa se cunoasca mai bine, insa numai cinci dintre ele vor reusi sa impresioneze si vor merge in runda urmatoare.

acum 82 luni (9 May 2017)

Revenire la Pro TV

Carismatica si spontana Anamaria Prodan Reghecampf revine la Pro TV! Si nu oricum, ci la carma celui mai nou reality show anuntat de Pro TV, "Gospodar fara pereche/ Farmer Wants A Wife", anunta postul de televiziune intr-un comunicat.

Anul acesta, ea va trece de la lumea fotbalului, dominata de barbati, la un show in care punctul central este dorinta de a gasi dragostea adevarata. Insa nici aici nu va fi usor, pentru ca Anamaria va avea dificila misiune de a le fi alaturi gospodarilor si de a-i face pe acestia sa constientizeze ca in viata, pe langa munca, mai sunt si alte experiente care conteaza. In fiecare editie a reality-show-ului "Gospodar fara pereche", Anamaria va aduce in casele tuturor romanilor povestile gospodarilor burlaci si ale celor care viseaza sa le fie partenere, testandu-le dorinta si pasiunea de a-si descoperi jumatatea. Stiu ce inseamna viata la tara, nu m-am ferit niciodata de munca si promit ca o sa le testez abilitatile de fermieri si, mai ales, dorinta de a-si gasi jumatatea atat gospodarilor, cat si doamnelor si domnisoarelor care viseaza sa le fie partenere! Lucrez de ani de zile in fotbal, un domeniu dominat de barbati, am reusit sa ii cunosc pe toti si, mai ales, sa le castig increderea.

Anamaria Prodan Reghecampf este cea mai cunoscuta prezenta feminina din fotbalul romanesc, agent FIFA si a activat ca presedinte de club pentru trei echipe de fotbal din Romania. A absolvit Facultatea de Drept si are o familie mare - sotul, Laurentiu Reghecampf, si cei patru copii din familia Prodan-Reghecampf: Laurentiu Junior, Luca, Rebecca si Sarah, carora le dedica tot timpul liber, fiind o familista convinsa.

FOTO Pro TV

Fermierii sunt asteptati sa se inscrie in show-ul "Gospodar fara pereche"

"Gospodar fara pereche" este un reality show care are la baza viata la tara, prezentata prin intermediul celor mai carismatici ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro