Analiza meciului cu Danemarca: Din nimic nu ies minuni

Analiza meciului cu Danemarca: Din nimic nu ies minuni

> Cateva concluzii dupa meciul de la Cluj: A fost un meci in care desi aveam nevoie stringent de victorie, cei mai buni jucatori ai nostri au fost fundasii. Stanciu, cel de la care se astepta sa ordoneze cat de cat jocul a fost inexistent, Razvan Marin nu are inca viziune, iar Pintilii nu poate decat sa rupa jocul, nicidecum sa-l lege. Acestea au venit din criza de idei si de personalitate de la mijlocul terenului, cand in lipsa de solutii esti nevoit sa o arunci in fata. E de inteles insa pe undeva si strategia FRF de a da nationala pe manile unui strain, macar pentru a o scoate din zona de scandaluri si influente in care a stat mult timp.

acum 54 luni (28 Mar 2017)

>

Cateva concluzii dupa meciul de la Cluj:

A fost un meci in care desi aveam nevoie stringent de victorie, cei mai buni jucatori ai nostri au fost fundasii.

Sistemul implementat de Daum, cu trei fundasi centrali, n-a avut efectul scontat, decat poate in prima repriza, cand Benzar si Latovlevici au urcat mai mult.

Romania a fost din nou confuza la mijlocul terenului, rolul de conducator de joc fiind aruncat de la unul la altul. Stanciu, cel de la care se astepta sa ordoneze cat de cat jocul a fost inexistent, Razvan Marin nu are inca viziune, iar Pintilii nu poate decat sa rupa jocul, nicidecum sa-l lege.

Am terminat sufocati

In fata unei aparari adverse cu jucatori de peste 1,90 metri (Vestergaard are chiar 1,99 m), Romania a incercat si mingi lungi, evident fara rezultat. Acestea au venit din criza de idei si de personalitate de la mijlocul terenului, cand in lipsa de solutii esti nevoit sa o arunci in fata. Terminam meciul in genunchi fizic, de parca am fi jucat box nu fotbal. Sa nu ai nici macar un corner in fata Danemarcei e rusinos.

Keseru, golgheter de carton

Cele 19 goluri marcate de Keseru in campionatul Bulgariei valoreaza fix cat o bere fara alcool. Din pacate, nici Alibec, cunoscut ca un tip mai de viata, n-a reusit nimic. De fapt, Keseru a ratat, Alibec nici nu s-a intalnit cu mingea.

Apararea Danemarcei putea fi desfacuta destul de usor pe jos. Era nevoie insa de pressing si o presiune constanta care sa o deregleze. Dar cine sa faca pressing, cand jucatorii nostri gafaiau dupa 60 de minute.

Pana la urma am scapat cu un egal, pentru ca la ce a fost in careul lui Tatarusanu in ultimele minute se conturase bine de tot varianta infrangerii. Sa spui raspicat ca Romania mai are sanse de calificare, cand tu dupa cinci meciuri ai sase puncte, cat Armenia, si joci cum joci, mi se pare cel putin lipsa de realism. De parca stadionul e problema, nu jocul echip... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro