ANALIZA Cu ce "arme" lupta Pro TV si Antena 1 in 2015

ANALIZA Cu ce

Si in acest an, lupta pentru audiente se va da intre principalele posturi concurente, Pro TV si Antena 1, care vor miza pe unele formate consacrate, dar si pe emisiuni noi, de tip reality-show. Alaturi de productiile locale, formatele internationale de succes vor continua: "Romanii au talent" revine din februarie cu al cincilea sezon (cu un juriu in formula de patru, in care au fost cooptati Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, alaturi de Andra si Andi Moisescu), iar "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" a organizat preselectiile pentru cea de-a doua editie chiar inainte ca prima sa ajunga la final. "Romanii au talent" are din acest sezon patru membri in juriu: Andi Moisescu, andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis FOTO Pro TV Chiar la inceput de an (cel mai probabil, din februarie), Pro TV scoate prima "arma": reality-show-ul "I'm a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-ma de aici!", realizat dupa un format international care s-a bucurat de mare succes in Marea Britanie.

acum 113 luni (7 Jan 2015)

Si in acest an, lupta pentru audiente se va da intre principalele posturi concurente, Pro TV si Antena 1, care vor miza pe unele formate consacrate, dar si pe emisiuni noi, de tip reality-show. Pro TV a dat o lectie de entertainment prin felul cum a facut , cu Melanie Triebel, producatoarea germana adusa de CME.

Pentru 2015, Pro TV si Antena 1 au anuntat ca vor continua sa ofere publicului programe diverse, mizand pe emisiuni consacrate, dar si pe productii noi, de tip reality, un gen aflat intr-o continua schimbare. Alaturi de productiile locale, formatele internationale de succes vor continua: "Romanii au talent" revine din februarie cu al cincilea sezon (cu un juriu in formula de patru, in care au fost cooptati Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, alaturi de Andra si Andi Moisescu), iar "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" a organizat preselectiile pentru cea de-a doua editie chiar inainte ca prima sa ajunga la final.

"Romanii au talent" are din acest sezon patru membri in juriu: Andi Moisescu, andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis FOTO Pro TV

Chiar la inceput de an (cel mai probabil, din februarie), Pro TV scoate prima "arma": reality-show-ul "I'm a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-ma de aici!", realizat dupa un format international care s-a bucurat de mare succes in Marea Britanie. 12 vedete din Romania vor pleca in Africa de Sud, unde vor fi nevoite sa traiasca in conditii grele, in jungla. Vedetele vor locui intr-o tabara amenajata in munti, la 400 de kilometri de Johannesburg, vor dormi sub cerul liber, vor avea rezerve limitate de hrana si vor fi supuse unor probe extreme. Show-ul va fi prezentat de Cabral si Mihai Bobonete si va fi transmis timp de 21 de zile, in fiecare seara, la Pro TV.

Pro TV va lansa si un nou show pe teme culinare in 2015, in care "partitura" ii va fi incredintata lui Adi Hadean, potrivit unor surse de pe piata media.Citeste intreg articolul pe adevarul.ro