Analistii militari au configurat harta conflictelor pentru cei doi candidati la presedintia SUA. Cum vor arata razboaiele lumii sub Clinton sau Trump

Poporul sirian se asteapta ca Hillary, care a condus grupul international "Prietenii Siriei", sa-i recunoasca revolutia impotriva diabolicului regim Assad, trimitand un mesaj ferm tuturor dictatorilor, inclusiv lui Putin, ca nu exista loc pentru politici de opresiune si de forta fata de popoare. Hillary are conexiuni foarte bune cu tarile arabe din Golf si cu Israelul, dar va trebui sa ia o decizie fata de Iran, un factor destabilizator in zona, care alimenteaza si participa direct la epurarea etnico-religioasa a sunnitilor, ca strategie de extindere a puterii siite.

acum 68 luni (3 Nov 2016)

Pentru ca cei doi candidati sunt atat de diferiti in linia politicii externe si a relatiei cu Vladimir Putin, principalul destabilizator al lumii, incat nu se poate face nicio miscare in avans.

UA nu pot fi deconectata de Orientul Mijlociu, unde Rusia se afla acum la "butoane", si de unde poate izbucni Al Treilea Razboi Mondial.

Hillary Clinton poate opri expansiunea Rusiei

Putin nu s-a grabit, in timpul intelegatoarei Administratii Obama, sa-si duca atata arsenal militar in Orientul Mijlociu ca sa aiba de unde se intoarce. Cu Casa Alba, se va accentua tensiunea, pentru ca Hillary Clinton nu va uita si nu va ierta amestecul lui Putin in alegeri, de partea lui Trump.

Analistii militari prevad ca vor exista mari disensiuni intre SUA lui Hillary si Rusia, pe frontul din Orientul Mijlociu, unde Siria constituie "modelul de referinta". Poporul sirian se asteapta ca Hillary, care a condus grupul international "Prietenii Siriei", sa-i recunoasca revolutia impotriva diabolicului regim Assad, trimitand un mesaj ferm tuturor dictatorilor, inclusiv lui Putin, ca nu exista loc pentru politici de opresiune si de forta fata de popoare. Hillary are conexiuni foarte bune cu tarile arabe din Golf si cu Israelul, dar va trebui sa ia o decizie fata de Iran, un factor destabilizator in zona, care alimenteaza si participa direct la epurarea etnico-religioasa a sunnitilor, ca strategie de extindere a puterii siite.

Fiind coautor al tratatului nuclear cu Iranul, Hillary va incerca sa dezvolte relatiile cu aceasta tara, insa deja exista semnale ca Teheranul se orienteaza catre relatii mult mai profitabile cu China si Rusia, care ii in-curajeaza, deocamdata, ambitiile de putere zonala. Analistii militari se asteapta ca Rusia si Iranul sa-i forteze mana lui Hillary in Orientul Mijlociu imediat ce-si va lua in primire postul, pentru ca deja au pozitii militare consolidate si in plina expansiune. Se prevad confruntari militare directe intre SUA si... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro