ANAF a pus pe "lista neagra" si persoane care nu au datorii

ANAF a pus pe

"Obligatiile fiscale restante catre bugetul de stat ale Majestatii Sale Regelui au fost contestate, iar in acest sens o procedura judiciara este in curs de desfasurare", a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I. Aceeasi lista cuprinde si numele unor politicieni, printre care Marian Vanghelie, edilul suspendat al sectorului 5, Robert Negoita, primarul sectorului 3, dar si Victor Ciorbea, Avocatul Poporului.

acum 94 luni (18 May 2016)

Reprezentantii ANAF au recunoscut ca au gresit in cazul mai multor persoane ale caror nume apar pe lista datornicilor, data publicitatii luni seara.

Printre acestia figureaza si fiica fostului presedinte al Romaniei, Elena Basescu, dar si candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu. Mai mult, cu circa 30 de zile in urma, am fost personal la ANAF Sector 1 si ANAF Sector 2, facand, cu documente, proba achitarii obligatiilor", a precizat, ieri, Elena Basescu.

Si Regele Mihai I figureaza pe lista datornicilor, cu o restanta de 4.107.135 lei. "Obligatiile fiscale restante catre bugetul de stat ale Majestatii Sale Regelui au fost contestate, iar in acest sens o procedura judiciara este in curs de desfasurare", a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I. Aceeasi lista cuprinde si numele unor politicieni, printre care Marian Vanghelie, edilul suspendat al sectorului 5, Robert Negoita, primarul sectorului 3, dar si Victor Ciorbea, Avocatul Poporului. Persoanele care considera ca nu au datorii la Fisc, dar se regasesc pe lista datornicilor, pot depune o cerere la ANAF pentru clarificarea situatiei.

+Laura Chiriac si inca o EXPLICATIE PUERILA pentru EPISODUL FIERBINTE din ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro