Ana Ularu va fi iubita lui Keanu Reeves in thrillerul "Siberia": care e povestea si cand va fi lansat filmul

Ana Ularu va fi iubita lui Keanu Reeves in thrillerul

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale in filmul "Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis, si a mai jucat in scurtmetrajul "Turkey Girl", de Cristian Mungiu, filmul colectiv "Obiecte pierdute/ Lost and Found", in "Hartia va fi albastra", de Radu Muntean, dar si in "Tinerete fara tinerete", al lui Francis Ford Coppola.

acum 69 luni (28 Apr 2017)

In afara de acesta, in roluri centrale vor mai aparea Ana Ularu, Pasha Lychnikoff (cunoscuta din "Shameless" si "Ray Donovan") si Molly Ringwald ("Riverdale" si "All These Small Moments"), potrivit Deadline.com, citat de Cinemagia. "Siberia" il prezinta pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odata ce partenerul sau dispare in mod inexplicabil, porneste pe urmele acestuia, in Rusia, avand drept paravan vanzarea unor diamante rare, de origine indoielnica.

Ana Ularu este una dintre actritele din Romania care se bucura de apreciere peste hotare, reusind in ultimii ani sa-si imbogateasca filmografia cu productii straine de succes.

In 2016, romanca a putut fi vazuta pe marile ecrane si in "Inferno", cel de-al treilea film din franciza "Codul lui Da Vinci", in care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actrita Ana Ularu a aparut si in drama "Serena" (2014), in regia castigatoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alaturi de Jennifer Lawrence si Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal in SF-ul "Index Zero" si a aparut in serialul "Familia Borgia", difuzat de HBO, care l-a avut cap de afis pe actorul Jeremy Irons.

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale in filmul "Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis, si a mai jucat in scurtmetrajul "Turkey Girl", de Cristian Mungiu, filmul colectiv "Obiecte pierdute/ Lost and Found", in "Hartia va fi albastra", de Radu Muntean, dar si in "Tinerete fara tinerete", al lui Francis Ford Coppola. Totodata, ea a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elvetiene pentru cea mai buna actrita, la Festivalul International de Film de la Locarno, pentru rolul din "Periferic", de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat in "Sunt o baba comunista", de Stere Gulea, si "O vara foarte instabila", de Anca Damian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro