Amy Schumer a dezvaluit ca a fost violata la 17 ani: "Imi tot spunea: "

Amy Schumer, nominalizata recent la Premiile Emmy 2016 la categoria "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie", a dezvaluit intr-un interviu recent acordat revistei "Marie Claire", ca prima ei experienta sexuala nu a fost una consensuala, arata "Huffington Post".

acum 62 luni (15 Jul 2016)

Amy Schumer, nominalizata recent la Premiile Emmy 2016 la categoria "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie", a dezvaluit intr-un interviu recent acordat revistei "Marie Claire", ca prima ei experienta sexuala nu a fost una consensuala, arata "Huffington Post". In interviul acordat revistei, pe a carei coperta apare, Schumer a dezvaluit ca si-a pierdut virginitatea la 17 ani, dar ca, in acel moment nu si-a dat seama ce s-a intamplat.

Amy Schumer spune ca barbatul respectiv nu mai face parte din viata ei si nu simte nevoia sa il pedepseasca pentru ce a facut, desi a mai avut parte de o intamplare asemanatoare. Am mai avut un iubit, iar in timpul unei partide de sex i-am spus , dar m-a ignorat complet", a povestit actrita care a tinut sa precizeze ca nu se considera o victima, desi astfel de intamplari sunt destul de frecvente. "Oamenii sunt nervosi daca nu te consideri o victima ca la carte", a adaugat ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro