Americanul Hans Klemm: Am trei prioritati ca ambasador in Romania. Un obiectiv important vizeaza lupta impotriva coruptiei

Pot spune ca Romania si SUA colaboreaza excelent in in domeniul militar, in ceea ce priveste serviciile de informatii, in consolidarea legislatiei, in incercarea de a imbunatati securitatea Romaniei, a SUA si a regiunii transatlantice in lupta impotriva terorismului, a neproliferarii armelor de distrugere in masa, a combaterii traficului de persoane si de droguri si in contracararea intereselor natiunilor ostile in incercarea lor de a submina propriile noastre societati", a declarat Hans Klemm in cadrul dezbaterii "Women of Romania", organizata de Impact Hub Bucuresti in cadrul miscarii globale #Be BoldForChange.

acum 46 luni (12 Mar 2017)

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca urmareste trei obiective de indeplinit in Romania: promovarea securitatii celor doua tari,promovarea democratiei si lupta impotriva coruptiei si, nu in ultimul rand, promovarea prosperitatii. Pot spune ca Romania si SUA colaboreaza excelent in in domeniul militar, in ceea ce priveste serviciile de informatii, in consolidarea legislatiei, in incercarea de a imbunatati securitatea Romaniei, a SUA si a regiunii transatlantice in lupta impotriva terorismului, a neproliferarii armelor de distrugere in masa, a combaterii traficului de persoane si de droguri si in contracararea intereselor natiunilor ostile in incercarea lor de a submina propriile noastre societati", a declarat Hans Klemm in cadrul dezbaterii "Women of Romania", organizata de Impact Hub Bucuresti in cadrul miscarii globale #Be BoldForChange.

Hans Klemm a mai spus ca o alta prioritate importanta a sa ca ambasador al Statelor Unite la Bucuresti este promovarea democratiei, a luptei anticoruptie si a statului de drept.

"Atat SUA, cat si Romania au optat pentru un viitor democratic, au imbratisat valorile democratice, depunem eforturi constante pentru intarirea institutiilor democratice. Statele Unite, dupa cum stiti, au sprijinit puternic lupta anticoruptie, precum si intarirea institutiilor democratice din Romania. De asemenea, sprijinim libertatea de expresie, libertatea religioasa, respectul fata de minoritati si rolul femeilor in economie", a mai spus Klemm. Din experienta americana, dar si a analizei comparative la nivel global, va pot spune ca acele tari care sprijina si promoveaza un climat care incurajeaza antreprenoriatul tind sa aiba economii foarte puternice si dinamice. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro