Americanii de la Deveselu se joaca cu focul

Intervenţia americanilor a fost sprijinită de două autospeciale de pompieri romaneşti, una de la Baza 99 a Armatei Romane, cealaltă de la detaşamentul de pompieri din Caracal.

acum 67 luni (12 Jun 2015)

Prima "alarmă" a militarilor americani de la Deveselu, care vor opera sistemul antibalistic, nu a fost generată de o rachetă inamică intrată in spaţiul aerian al NATO.

Americanii de la Naval Support Facility (NSF) Deveselu au avut in schimb o intervenţie impotriva unui incendiu simulat intr-unul dintre hangarele bazei.

Echipa de pompieri americani a salvat din flăcări un manechin de antrenament. Intervenţia americanilor a fost sprijinită de două autospeciale de pompieri romaneşti, una de la Baza 99 a Armatei Romane, cealaltă de la detaşamentul de pompieri din Caracal. De asemenea, va intra in funcţiune o staţie de pompieri in interiorul bazei americane, dotată cu două autospeciale.

Baza americană ( NSF Deveselu) şi Baza 99 a Armatei Romane işi impart fosta locaţie a bazei aeriene de la Deveselu, care a fost desfiinţată. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro