Americanii au gasit singura modalitate prin care Serena Williams si Maria Sarapova vor fi in aceeasi echipa

Americanii au gasit singura modalitate prin care Serena Williams si Maria Sarapova vor fi in aceeasi echipa

Desi la meciurile directe, Serena o domina net pe Sarapova, are 19-2 la victorii, ele au dezvoltat o rivalitate care a depasit granitele tenisului, acolo unde rusoaica a dominat piata comerciala ani la rand, gratie contractelor de publicitate obtinute.

acum 62 luni (4 Dec 2017)

Desi la meciurile directe, Serena o domina net pe Sarapova, are 19-2 la victorii, ele au dezvoltat o rivalitate care a depasit granitele tenisului, acolo unde rusoaica a dominat piata comerciala ani la rand, gratie contractelor de publicitate obtinute. Totusi, americanii au reusit sa gaseasca o modalitate prin care sa le puna pe cele doua in aceeasi echipa.

Producatorii de la Hollywood au anuntat ca vor incepe filmarile la o continuare a trilogiei Ocean (Ocean's Eleven, Ocean's Twelve si Ocean's Thirteen),dar in varianta feminina. In film vor aparea si doua tenismene de top.Conform zvonurilor, pelicula, care ar trebui sa fie lansata in vara anului 2018, le va avea in distributie pe Sandra Bullock, Cate Blanchett sau Anne Hathaway. Numele filmului ar urma sa fie "Ocean's eight".De asemenea, in film ar urma sa joace si mai multi sportivi de valoare. Printre acestia se numara Maria Sharapova si Serena Williams, care nu mai au nevoie de prezentare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro