Amenzi usturatoare pentru cei care parcheaza pe locurile altora. Cum trebuie sa arate locul de parcare pentru care platesti taxa la primarie

Amenzi usturatoare pentru cei care parcheaza pe locurile altora. Cum trebuie sa arate locul de parcare pentru care platesti taxa la primarie

Daca aveti un loc de parcare pentru care platiti anual trebuie sa stiti ca acesta trebuie sa fie clar delimitat si marcat cu numarul care apare in actul care face dovada ca ati platit pentru acest loc.Totodata, va puteti pune o placuta cu numarul de inamatriculare al autoturismului pe care il detineti. Pe de alta parte, pentru un vehicul cu masa de peste trei tone si jumatate preturile sunt uriase: 600 de lei blocarea/deblocarea, 1.200 de lei ridicarea, 1.800 de lei transportul, 2.000 de lei depozitarea pentru 24 de ore.

acum 66 luni (30 Jan 2015)

Daca aveti un loc de parcare pentru care platiti anual trebuie sa stiti ca acesta trebuie sa fie clar delimitat si marcat cu numarul care apare in actul care face dovada ca ati platit pentru acest loc.Totodata, va puteti pune o placuta cu numarul de inamatriculare al autoturismului pe care il detineti. De asemenea, daca cineva va ocupa locul de parcare abuziv puteti suna la politia locala a sectorului in care locuiti si un echipaj se va deplasa la fata locului.

Trebuie sa le aratati politistilor buletinul si actul care dovedeste ca locul de parcare ocupat abuziv este platit de dumneavoastra. In cazul in care se constata ca ati respectat toti pasii mentionati anterior, proprietarul masinii care a parcat pe locul dumneavoastra se poate alege cu o amenda cuprinsa intre 1.500 si 2.500 de lei. Redam mai jos o parte a articolului:

350 de lei recuperarea masinii

Sectorul 1 al Capitalei este unul in care primaria a decis ca masinile parcate neregulamentar sa fie ridicate inca din 2009. Asta in primele 24 de ore, dupa care soferii sunt obligati sa plateasca pentru fiecare zi de intarziere in jur de 50 de lei. Banii colectati sunt investiti in amenajarea de noi locuri de parcare, precum si pentru lucrari de reabilitare si intretinere a carosabilului pe strazile secundare", precizeaza reprezentantii Primariei Sectorului 1, mentionand ca anul trecut din sector au fost ridicate 7.000 de masini parcate neregulamentar.

In ceea ce priveste locurile de parcare, in Sectorul 1 exista aproximativ 8.000 de locuri de parcare de resedinta. Pe langa aceste parcari, primaria a mai peste 100.000 de locuri de parcare pentru cei care tranziteaza zona.

Haos in Sectorul 3

Si in sectorul 3 al Capitalei locurile de parcare sunt insuficiente, motiv pentru care soferii parcheaza pe unde apuca, de cele mai multe ori paralizand traficul pe stradutele sencundare.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro