Amenajeaza-ti dormitorul in trei pasi simpli, bucurandu-te de reduceri chiar si de 50% pana la 1 mai!

Amenajeaza-ti dormitorul in trei pasi simpli, bucurandu-te de reduceri chiar si de 50% pana la 1 mai!

Desigur, din revistele de design si din magazinele cu mobilier si decoratiuni ne fac cu ochiul o sumedenie de articole pe care le-am lua acasa. Dar, trebuie sa rezistam tentatiilor si sa incepem cu inceputul: primul pas pentru mobilarea dormitorului este sa decizi de ce piese ai nevoie in functie de spatiul de care dispui, cantitatea de lumina din camera si... Culorile deschise se potrivesc excelent interioarelor unde lumina naturala nu este atat de abundenta, dar si camerelor de dimensiuni mai mici, albul creand senzatia de mai mult spatiu (lucru la care ajuta si oglinzile mari incorporate sifonierului).

acum 28 luni (5 Apr 2017)

Desigur, din revistele de design si din magazinele cu mobilier si decoratiuni ne fac cu ochiul o sumedenie de articole pe care le-am lua acasa. Dar, trebuie sa rezistam tentatiilor si sa incepem cu inceputul: primul pas pentru mobilarea dormitorului este sa decizi de ce piese ai nevoie in functie de spatiul de care dispui, cantitatea de lumina din camera si...

Urmatorul pas este sa cautati magazinele in care puteti gasi ceea ce aveti nevoie si, mai mult decat atat, magazine care ofera atat calitate, cat si preturi bune! Aici va aducem o veste buna: pana pe 1 mai producatorul roman de mobila Lem's are reduceri de pana la 50% nu doar la dormitoare, ci la toate categoriile de mobilier! Deocamdata, va aratam ce ne-a placut noua din gama larga de propuneri, pentru ca apoi sa va invitam chiar pe dumneavoastra sa mergeti in magazinele Lem's sa le si testati!

Pe langa cele patru game de mobila pentru dormitor cu care ne-a obisnuit deja, in acest sezon, Lem's a lansat si colectia Box, ideala pentru cei care cauta un raport bun calitate-pret, fronturi lucioase, culori indraznete si un stil modern! Culorile deschise se potrivesc excelent interioarelor unde lumina naturala nu este atat de abundenta, dar si camerelor de dimensiuni mai mici, albul creand senzatia de mai mult spatiu (lucru la care ajuta si oglinzile mari incorporate sifonierului). Patul negru tapitat este propus alaturi de un sifonier incapator si o noptiera, amandoua cu fronturi mate in nuanta stejar wenge si fronturi lucioase intr-un rosu aprins.

Trecem mai departe la culori calde, dar mai temperate decat rosul aprins de mai devreme: dormitorul Box 7. Tapiteria cappuccino a patului Karo este usor de imbinat cu aproape orice alte culori, iar fronturile mate stejar Italia tempereaza putin din galbenul luminos al suprafetelor lucioase ale sifonierului si noptierei. Daca vreti o nota de optimism si aveti un spirit mai jucaus, vi se potriv... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro